Terug naar Apple Amsterdam heropend na verbouwing (en iCreate was erbij)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Amsterdam heropend na verbouwing (en iCreate was erbij)

Door Laura Grootaarts24 oktober 2019 15:361 min. leestijd0

Het lijkt nog niet eens zo heel lang geleden dat Apple Amsterdam voor het eerst zijn deuren opende, maar het is toch al bijna acht jaar terug. Tijd dus voor verandering! De winkel in het Hirschgebouw aan het Leidseplein is in acht maanden tijd grondig verbouwd – stukje bij beetje, zodat hij grotendeels open kon blijven. En vandaag is Apple Amsterdam officieel heropend.

Apple Amsterdam heropend

De Apple Store heeft een aantal interessante vernieuwingen. Een opvallend element is de Video Wall die is omgeven door (Apple-)bomen. Dit wordt dé plek voor Today at Apple: de veelal creatieve cursussen die Apple gratis geeft aan Apple-gebruikers, zodat ze alles uit hun iPhone en Mac kunnen halen.

Nog tot en met 21 november organiseert Apple in samenwerking met het Eye Filmmuseum en talenten uit de filmwereld speciale Today at Apple-sessies, onder de noemer ‘Beeld in beweging’. Je leert hierin bijvoorbeeld een soundtrack, trailer en animatie te maken. Bekijk het volledige aanbod op Today at Apple. iCreate was aanwezig bij de heropening van Apple Amsterdam. De moeite waard? Zeker! Bekijk onze foto’s:

Apple Amsterdam heropend

Apple Amsterdam heropend

Apple Amsterdam heropend

Apple Amsterdam heropend

Apple Amsterdam heropend

iCreate 117
iCreate 117
Super-wifi: overal in huis razendsnel internet
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar