Terug naar App-review: Mega Run – Redford's Adventure (gratis)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

App-review: Mega Run – Redford's Adventure (gratis)

Door Redactie iCreate30 mei 2012 12:412 min. leestijd0

Redford, het rode monstertje met overbeet uit Mega Jump, rent vanaf nu rond in de platformgame Mega Run – Redford’s Adventure. Springen doet hij trouwens ook nog steeds: hij hupst van het ene plateautje naar het andere, op zoek naar zijn gekidnapte broertje en zusje.

Nurkse monstertjes

Onderweg verzamelt Redford munten en andere kostbaarheden en maakt hij korte metten met nurkse monstertjes. Bepaalde voorwerpen die je oppakt maken het iets gemakkelijker: Redford verandert dan bijvoorbeeld in een mastodont die dwars door muren heen breekt, of hij maakt extra hoge sprongen. Wat ook helpt, zijn de in-app aankopen, maar daar moet je wel echt geld voor neerleggen. Ze zijn niet noodzakelijk, maar je hoeft wat minder lang te sparen voor kekke nieuwe monstertjes.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Niks nieuws onder de zon

Stuk voor stuk dingen die we al eens eerder gezien hebben, maar het werkt allemaal opmerkelijk soepel. Je kunt de game letterlijk met één vinger besturen: Redford rent automatisch naar rechts, en jij tapt op het scherm om hem te laten springen. Denk aan spellen als Canabalt en Jetpack Joyride: verslavende spelletjes die je minstens één keer per dag wilt opstarten om je hoogste score te verbeteren.

Bloempjes en regenbogen

De game ziet er fantastisch uit, maar is wel érg snoezig. Bloempjes, regenboogkleuren en fleurige ballonnen: je moet er maar net van houden. Zelfs de rotspartijen waar je overheen moet springen, zijn voorzien van een gezichtje. Vind je een suikerzoet aaibaarheidsgehalte juist een pre en zoek je een game die niet te lastig is, dan is Mega Run een aanrader.

Gratis downloaden

Mega Run – Redford’s Adventure is helemaal gratis te downloaden als universele app voor zowel iPhone, iPod touch en iPad. Waar wacht je nog op?

Universeel | Gratis | Get Set Games Inc. | 32,7MB

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar