Terug naar App-review: Kit Kat Game Break
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

App-review: Kit Kat Game Break

Door Redactie iCreate4 juni 2012 16:452 min. leestijd0

‘Ben ik een man?’ vraag ik aan collega Laura. ‘Ja’, krijg ik terug. ‘Ben ik een muzikant?’ ‘Nee!’ verschijnt er op mijn beeldscherm. Mooi, want dan vallen Will Smith, Usher en Paul van Dyk af. Wie heb ik eigenlijk nog over? Eens kijken… iemand die ik vaag ken uit de politiek maar waarvan de naam me compleet ontgaat en krullenbol en excentriekeling Weird Al Yancovic. ‘Heb ik een knappe kop?’ vraag ik tactisch. ‘Nee.’ Niet? A-HA! Dan ben ik Weird Al!

Rara, wat speel ik?

Goed geraden! Wie Ben Ik, inderdaad. Maar dan een digitale versie ervan: Game Break. De bedenkers van de app hebben goed gekeken naar wat Wordfeud en Draw Something zo aantrekkelijk maakt: neem een van oudsher leuk gezelschapsspelletje, maak het digitaal, giet er een sociaal sausje overheen en je hebt de volgende app-hit in handen. Simpel, effectief en bovenal: verslavend.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Een personage voor het spel mag je zelf kiezen, en het aantal kandidaten is (mede dankzij Google Afbeeldingen) indrukwekkend. Van internetsensatie Jo Bonten tot Satoru Iwata, de president van Nintendo, ze zijn allemaal te selecteren. Dankzij de ruime keuzemogelijkheden blijft ieder potje fris.

Kleinigheidje

Ook maakt de app het je tegenstanders lekker moeilijk. Kies je Gerard Joling en draagt hij een stropdas, dan zorgt de app dat er meerdere mannen met een stropdas op het rooster staan. Kleinigheidje misschien, maar wel iets waaruit blijkt dat er aandacht aan Game Break is besteed.

… en nog gratis ook

Valkuil is (net als bij Wordfeud) een speler die urenlang niets van zich laat horen. Als je zelf net zo weinig tijd hebt om te spelen is dat prima, maar als je in vijf minuten een potje wilt uitspelen kom je bedrogen uit. Voordeel is dan weer dat je meerdere spellen tegelijkertijd kunt starten en nooit zonder tegenstanders zit. Een andere reden waarom er nu al genoeg mensen spelen: Game Break is helemaal gratis.

iPhone | Gratis | Nestlé Nederland | 6,5MB

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar