Terug naar App Gids 2011: de beste apps op een rij!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

App Gids 2011: de beste apps op een rij!

Door Redactie iCreate13 december 2010 14:322 min. leestijd0

De belangrijkste apps uit de App Store vind je in de App Gids 2011! In de 200 pagina’s van deze nieuwe gids zorgt de redactie van iCreate Magazine ervoor dat jij weet welke apps jouw digitale leven zullen verbeteren of verrijken. Tot 4 januari voor slechts €10,00 in de voorverkoop!

Onmisbare selectie
Er staan gigantisch veel apps in de App Store. Welke zijn de moeite waard en welke niet? Het succes van de iPhone App Gids 2009 gaf al aan dat een App Gids hoog op het verlanglijstje staat van de iPhone-gebruiker, bovendien ligt ook de iPad inmiddels in menig huiskamer. Deze nieuwe App Gids 2011, met een selectie van apps voor iPhone, iPod touch en iPad, is dus meer dan welkom.

Meer dan alleen apps
Niet alleen worden er 200 apps besproken, ook vind je in deze gids 60 pagina’s met tips, trucs en tutorials voor iPhone, iPod touch en iPad. We bespreken onder andere jailbreaken, iOS4 en geven achtergronden over de iPhone en iPad. Verder zijn er in deze special een aantal workshops voor de iPad bij elkaar gezet en wordt er uitgebreid stilgestaan bij fotograferen en filmbewerking met de iPhone.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Veel plezier met deze special!

Let op, deze special ligt rond 4 januari in de winkels, vanaf dat moment kunnen ook de online bestellingen geleverd worden.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar