Terug naar De Beste App Store Games van april 2010
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

De Beste App Store Games van april 2010

Door Redactie iCreate4 mei 2010 11:523 min. leestijd0

Er verschijnen maandelijks honderden nieuwe games in de App Store. iCreate maakt iedere maand een selectie van de afgelopen tijd.

Beste Actie Game: Espgaluda II
Laat je niet in de war brengen door de rare titel en de dame in het icoontje: Espgaluda II is een spel waarin je een ruimteschip bestuurt met je vinger om een eindeloze stroom vijanden neer te maaien en het afweergeschut te ontwijken. Ofwel: een arcade shmup à la Space Invaders en Galaga met een bonte kermis van dodelijke energiestralen. Erg vermakelijk.

Beste avonturen game: 1112 Episode 2
Ruim 2 jaar na het eerste deel heeft Agharta Studio eindelijk de tweede episode van 1112 uitgebracht, een sfeervol avonturenspel waarin je puzzels moet oplossen om verder te komen in het verhaal. De handgetekende graphics zijn nog veel mooier geworden dan in deel 1 en qua gameplay zijn er ook de nodige verbeteringen doorgevoerd. Maar pas op: de puzzels blijven behoorlijk pittig!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Beste Muziek Game: The Impossible Game
Één level, één belachelijke hoge moeilijkheidsgraad en één stampende soundtrack maken van The Impossible Game de ultieme uitdaging: spring op de maat van de beat naar het juiste platformpje of sterf direct een onherroeplijke dood. Je moet soms pixelperfect springen, dus reken maar dat dit vaak gaat gebeuren. En toch heeft het spel een sterke hypnotische aantrekkingskracht.

Beste MMO: Pocket Legends
Pocket Legends wil de vriendelijke App Store variant zijn op World of Warcraft: in plaats van de gebruikelijke elven en orks, kun je in PL spelen als kat of beer. Er komt regelmatig nieuwe content vrij en het spel heeft al een behoorlijke community opgebouwd. Zo kun je samen handel drijven, dungeons bezoeken om schatten te verzamelen of gewoon online chatten terwijl je verkleed bent als havik.

Beste RPG: Chaos Rings
Chaos Rings is een exclusieve RPG van Square-Enix waar duidelijk veel werk in is gaan zitten: de graphics zijn om te likkebaarden, de besturing is véél beter dan de logge knoppen van Final Fantasy I en II, het verhaal is behoorlijk goed te pruimen en het spel heeft zijn eigen vechtsysteem. De opzet is echter wel redelijk arcade, zodat je het rustig kunt spelen in de trein.

Beste Simulatie Game: Warpgate
In Warpgate biedt de ruimte eindeloze mogelijkheden: je krijgt een schip en vanaf dat moment mag je zelf bepalen wat je wilt doen. Ga je grondstoffen zoeken en mijnen van verschillende planeten en meteorieten? Of wil je je misschien bemoeien met de locale politiek door de held uit te hangen? Je kunt ook piraat worden, of handel drijven, of gewoon voor de lol een beetje rondvliegen.

Beste Sport Game: Tony Hawk Pro Skater 2
De App Store miste eigenlijk een leuk acrobatisch sportspel waar je de ene na de andere stunt mee kunt uitvoeren. Tony Hawk Pro Skater 2 probeert daar verandering in te brengen. Het spel is niet bepaald vernieuwend, maar biedt wel de verslavende gameplay die we al eerder zagen op de Playstation. Combo’s maken op een oude skatebaan is nog steeds leuk.

Beste Strategie Game: Star Wars Cantina
Ben jij niet bang voor een paar opgeschoten Stormtroopers met een flinke dorst en heb je een passie voor de horeca? Begin dan je eigen zaak in Star Wars Cantina, waarin je Jawa’s, Stormtroopers, smokkelaars en Hutts tevreden moet houden door ze op tijd te bedienen en rekening te houden met hun eigen wensen. Diner Dash meets Star Wars in deze verrassende titel.

Meer App Store games:

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar