Terug naar Angry Birds 250 miljoen keer gedownload
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Angry Birds 250 miljoen keer gedownload

Door Redactie iCreate16 juni 2011 13:491 min. leestijd2

Het is feest bij Rovio Mobile, de ontwikkelaar van de immens populaire game Angry Birds. Hun spellen met de boos kijkende vogels in de hoofdrol zijn inmiddels meer dan 250 miljoen keer gedownload. Techcrunch meldt dat het aantal downloads is gemeten over alle mobiele platformen waar Angry Birds op is uitgekomen, maar dat in de App Store alleen al 100 miljoen downloads zijn geregistreerd.

Magisch
Peter Vestebacka – CEO van Rovio – zegt dat de ontwikkelaar binnenkort Angry Birds Magic zal uitbrengen, waarin de focus ligt op het verbinden van de gamewereld met de echte wereld. Die verbinding wil Rovio realiseren met behulp van de technologie NFC (near-field-communications), een contactloze communicatiemethode die in Nederland onder andere gebruikt wordt in parkeergarages.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Nieuwe levels
Voor spelers van Angry Birds Magic betekent dit dat ze nieuwe levels en speciale vogels kunnen ontgrendelen door een NFC-sticker te scannen. Deze sticker kan bijvoorbeeld aangebracht worden op merchandising van Angry Birds. Hoewel op dit moment alleen Nokia-telefoons NFC-functionaliteit hebben, maakt Angry Birds Magic ook gebruik van GPS. Om niemand buiten te sluiten.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Joey
Lezer
Joey

Stom spel

Bart
Lezer
Bart

Aardig spel, simpel en leuk om te spelen. Zelfs mijn ouders hebben AngryBirds op hun iPad staan omdat het ook te doen is voor ouderen. en @Joey, waarom is het een stom spel? Omdat je geen headshots kan maken?