Terug naar Amerikaanse consumentenbond haat iPhone 4
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Amerikaanse consumentenbond haat iPhone 4

Door Redactie iCreate13 juli 2010 09:372 min. leestijd0

De mening van de Amerikaanse consumentenbond – genaamd Consumer Reports – over de iPhone 4 is 180 graden gedraaid. De Amerikaanse instantie was voorheen vol lof over Apple’s nieuwste smartphone en beschouwde de ‘greep des doods’ als vervelend, maar vond het geen reden om het toestel niet aan te schaffen. Na een uitgebreide test heeft deze consumentenbond zijn mening radicaal herzien en adviseert nu om de iPhone 4 links te laten liggen.

Greep des doods
Consumer Reports heeft in een laboratoriumtest aangetoond dat de ‘greep des doods’ bestaat en alleen bij de iPhone 4 voor problemen zorgt. Door het toestel in de linker onderhoek vast te pakken loopt het signaal terug en kun je – bij slecht bereik – zelfs helemaal geen verbinding meer maken. De iPhone 3GS en Palm Pre werden op de dezelfde manier getest en vertoonden niet het signaalverlies waar de iPhone 4 met kampt.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Ducttape
Door de problemen met het bereik heeft Consumer Reports besloten de iPhone 4 niet langer aan te raden. Ze zijn echter niet te beroerd om toch een oplossing aan te raden voor consumenten die dit advies in de wind slaan. Plak een stukje ducttape over het kiertje in de linker onderhoek van de iPhone 4-behuizing. Nu is het volgens de instantie wachten op een permanente en gratis oplossing van Apple. Tot die tijd raden ze de iPhone 3GS aan.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar