Terug naar American Football-spelers mogen geen Beats meer dragen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

American Football-spelers mogen geen Beats meer dragen

Door Jelle Mol6 oktober 2014 12:062 min. leestijd0

Atleten en koptelefoons van Beats lijken onafscheidelijk, maar daar gaat Bose een stokje voor steken. Bose, een directe concurrent van Beats, is sponsor van de National Football League (NFL) en daarom wordt het American Football-spelers nu verboden om koptelefoons van andere merken dan Bose zichtbaar te dragen op televisie.

Geen Beats tijdens televisie-interviews

Het verbod geldt voor spelers en coaches in de competitie en betreft alle televisie-interviews rondom wedstrijden en trainingen. De NFL betoogt dat dit een logisch gevolg is van de deal met Bose:

‘De NFL hanteert al geruime tijd een beleid waarbij alleen door de NFL goedgekeurde merken zichtbaar mogen zijn op het veld of tijdens interviews. Dit betreft beleid van NFL en niet van sponsoren zoals Bose. In dit geval is Bose dan ook niet betrokken bij de handhaving van dit beleid.’

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Ook tijdens het WK deze zomer was Beats vrijwel onzichtbaar door een deal tussen FIFA en Sony. Beats werd eerder dit jaar overgenomen door Apple en heeft momenteel in de VS een marktaandeel van 61% in de koptelefoonmarkt. Mede dankzij sponsoring is Beats een populair merk onder sporters. Het audiomerk lanceerde begin dit jaar een campagne met American Football-speler Richard Sherman.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar