Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Amazon Prime Day 2019: dit zijn de beste Apple-deals

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Amazon prime day 2019


Lees verder na de advertentie

Amazon Prime Day 2019 is van start! Niet alleen vandaag, maar ook nog morgen krijg je als Amazon Prime-lid kortingen op héél veel producten. Amazon geeft ook korting op onder meer iPhones, iPads en andere Apple-producten. Wij hebben de interessantste Amazon Prime Day 2019 Apple-deals voor je op een rij gezet.

Amazon Prime Day 2019: Apple-deals

Bekijk hier ook alle overige Apple-deals, of álle Prime Day-aanbiedingen.

Houd er bij de aankoop van toetsenborden rekening mee dat die een Duitse indeling hebben waardoor sommige letters op een andere plek zitten. En je wilt waarschijnlijk geen Ringel-S op je toetsenbord. De iPad mini 4 zouden we ook laten zitten, die raakt wat verouderd. Voor een paar tientjes meer koop je een gewone iPad. Of ga voor de nieuwste iPad mini 5 (wel duurder, maar veel meer toekomstproof).

Maar ik heb geen Amazon Prime

Amazon Prime bestaat pas sinds kort in Nederland. Het is een lidmaatschap waarbij je recht krijgt op enkele extraatjes van Amazon. Zo is de bezorging van pakketjes gratis en vaak binnen één dag. Daarnaast krijg je toegang tot onder meer Prime Video, Amazons eigen Netflix. Prime kost € 5,99 per maand, maar je kunt het eerst 30 dagen gratis uitproberen.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt