Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Exclusieve korting op een nieuwe Mac bij iCreate … en nog veel meer Apple-deals (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties
Summer Deals Amac


Lees verder na de advertentie

Van plan om een nieuwe Mac te bestellen, zoals de 14-inch MacBook Pro? Dan ben je in goede handen bij dé Apple-expert van Nederland: Amac. Zeker nu de Summer Deals in volle gang zijn, want bij Amac vier je de zomer en ontvang je tot en met 28 augustus tot wel 15% korting op de leukste Apple-producten. Grijp je kans!

Bekijk alle Summer Deals bij Amac

Voordeel op diverse MacBooks

De 14-inch MacBook Pro is hét hoogtepunt tijdens de Summer Deals van Amac. Kijk alleen al naar alle aansluitingen: met hdmi, een SD-kaartlezer, MagSafe, koptelefoonaansluiting en maar liefst drie usb-c aansluitingen kun je dat usb-dock eindelijk in de prullenbak gooien. En er is nog meer keuze, want je kiest tussen een model met M1 Pro of M1 Max-chip – de snelste processors in een MacBook ooit!

Overigens is deze MacBook ook nog eens hartstikke mooi om naar te kijken, want hij heeft een compleet nieuw design gekregen. Zo zit er nu een notch in het scherm, is hij dikker geworden om meer ruimte te maken voor alle aansluitingen en heeft hij voor het eerst een mini-led-scherm. Wil jij daar wel mee pronken, dan haal je hem dus in huis bij Amac. Daar is hij de komende tijd afgeprijsd van € 2249 naar € 1999.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Heeft een andere Mac je aandacht getrokken? Neem ook dan een kijkje naar de Summer Deals, want met de kortingscode ICREATE2022 ontvang je 5% korting op alle Macs in het assortiment. Ga naar de website van Amac, plaats je gekozen Mac in het winkelmandje en vul de code in tijdens het betalingsproces. Amac past de korting vanzelf toe!

Nog veel meer Summer Deals bij Amac

Ook als je op zoek bent naar een andere Apple-aanbieding, staan de Summer Deals op je te wachten. Wat dacht je van de volgende aanbiedingen:

iPad 2021

De 9e generatie van de instap-iPad is de meest recente versie van dit model. Het toestel beschikt over een supersnelle A13 Bionic-chip, heeft een scherm van 10,2-inch en ondersteunt de eerste generatie Apple Pencil. En in combinatie met het prijskaartje en de geliefde thuisknop, is dit model ideaal voor de doorsnee iPad-gebruiker.

Apple Watch Series 7 wijzerplaten

De Apple Watch Series 7 is Apple’s meest recente smartwatch. Bijzonder is hij zeker: hij heeft het grootste display van een Apple Watch ooit, met de keuze tussen 41 of 45 mm. Tegelijkertijd is het formaat van het scherm nog even compact als voorheen, want de randen zijn 40 procent smaller dan die van de Series 6. Zo heb je minder behuizing, meer schermruimte en tegelijkertijd evenveel gewicht op je pols.

Apple Watch Series 7 sterrenlicht

Wil je echt altijd bereikbaar zijn met je Apple Watch Series 7, dan ga je voor het celullar model. Met een mobiel abonnement kun je dan overal berichten, telefoontjes en meldingen ontvangen of beantwoorden. Ook als je iPhone niet in de buurt is. Zelfs muziek of podcasts streamen is dan geen probleem. Dit allemaal in tegenstelling tot het reguliere GPS-model, dat met je iPhone verbonden moet zijn.

AirPods Pro

Mogen je oordopjes nét wat luxer, dan ga je voor de AirPods Pro. Je kunt ze aan al je Apple-apparaten koppelen en ze gaan per oplaadbeurt zo’n 24 uur mee. Ondertussen geniet je van audio met ruisonderdrukking, de transparantiemodus en zelfs ruimtelijke audio. Minder fancy, maar zeker niet minder handig zijn de siliconen oortips. Deze kun je loshalen en vervangen, zodat je de pasvorm compleet naar je hand zet. Of ja, naar je oor, dus.

Voordelen van Amac

Korting is altijd mooi meegenomen, maar hetzelfde geldt voor de service van Amac. Er zijn maar liefst 50 winkels in heel Nederland waar je Apple’s producten kunt bekijken of kopen, inclusief alle officiële accessoires.

Alle medewerkers zijn getraind op hun Apple-kennis – van software tot hardware. Zij staan dan ook graag paraat om je gratis persoonlijk advies of antwoord te geven op al je Apple-vragen. Bijvoorbeeld of je wel of geen cellular nodig hebt bij je Apple Watch.

Heb je geen tijd om een van de Amac-winkels te bezoeken? Plaats dan een bestelling via de website. Je kunt je pakket daarna afhalen bij een servicepunt bij jou in de buurt, of je laat het gratis thuisbezorgen.

Doe je nu een aankoop bij Amac, dan profiteer je dus tot en met 28 augustus van de Summer Deals. Zo ben je na de zomervakantie weer helemaal klaar om aan de slag te gaan met een Apple Watch om je pols en een set AirPods in je oren. En vergeet voor 5% korting op je nieuwe Mac niet om de code ICREATE2022 in te voeren!

Bekijk alle Summer Deals bij Amac