Terug naar Alle geruchten op een rij maken spectaculaire iPhone 5S
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Alle geruchten op een rij maken spectaculaire iPhone 5S

Door Daan Jeuken17 juli 2013 16:371 min. leestijd2

Het wemelt de laatste tijd van de iPhone 5S-geruchten. Als ze allemaal waar blijken, wordt de 5S een flinke vooruitgang op de 5. We zetten de geruchten voor je op een rij.

Beter, sneller, kleurrijker

De iPhone 5S krijgt gebruikelijke prestatie-updates ten opzichte van de 5: 2GB RAM, een opgevoerde A6-processor, een quad-core grafische processor (de 5 heeft een triple-core) en snellere LTE. Het uiterlijk verandert in de basis niet, al schijnen er gekleurde uitvoeringen beschikbaar te komen.

Nieuw

De S-updates hebben meestal één speciale nieuwe functie, maar dat lijken er bij de iPhone 5S wel meer te worden: een vingerafdrukscanner, een NFC-lezer en een 12-megapixel-camera met slow-motion-functie en een dubbele flitser. Als al deze geruchten daadwerkelijk waarheid blijken, zou het zomaar genoeg kunnen zijn om van de iPhone 6 te spreken.

Batterij

Al dit extra’s mag natuurlijk niet ten koste gaan van de (toch al niet zo geweldige) accuduur. Daarom zal de iPhone 5S een grotere batterij hebben en een energiezuiniger IGZO-display.

Budget iPhone

Behalve iPhone 5S-geruchten, blijven ook de verhalen over een budget iPhone rondzingen. Specificaties hieromtrent blijven uit, maar er zijn wel al veel foto’s opgedoken.

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 5s
Bekijk dit dossier

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Ab
Lezer
Ab

Na lange tijd een trouwe iPhone gebruiker te zijn geweest ben ik nu aan het uitkijken naar een ander merk.
Ook de 5s biedt niet wat ik wil: een groter scherm. Nam vroeger Apple het voortouw en volgde op afstand de concurrentie is het nu omgekeerd en heeft Apple moeite de anderen te bij te benen.

Cybersage
Lezer
Cybersage

De Iphone moet met één hand te bedienen zijn, dat was Jobs visie en gelijk heeft hij.