Terug naar ‘Alle drie de iPhones dit jaar vertraagd’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Alle drie de iPhones dit jaar vertraagd’

Door Laura Grootaarts18 juli 2017 11:042 min. leestijd0

Ben je toe aan een gloednieuwe iPhone? Gewoonlijk wordt je geduld in september beloond, maar dit jaar zou dat wel eens anders kunnen zijn. Apple zou geen van de nieuwe iPhone-modellen op tijd af krijgen. Nooit eerder waren geruchten over vertraging van de nieuwe iPhone zo hardnekkig.

Concept iPhone 8 functiepaneel

Uitstel iPhone 8

Geruchten over het uitstellen van de iPhone 8 zijn er aan de lopende band. Volgens de Economic Daily News (via MacRumors) zijn de Foxconn- en Pegatron-fabriek nog helemaal niet vol op stoom gekomen. Waarschijnlijk komt de massaproductie pas op zijn vroegst in november of december goed op gang. De 5,8-inch iPhone 8 – met vrijwel randloos oled-scherm, virtuele thuisknop en gezichtsherkenning – is dit jaar slechts mondjesmaat beschikbaar. Het moet dit jaar wel echt gaan gebeuren, want naar verluidt viert Apple met de iPhone 8 het 10-jarig bestaan van de iPhone in 2017.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Gisteren was er nog het gerucht dat Apple alle zeilen bij zet om de deadline van de iPhone 8 nog haalbaar te maken. Eerder werd gefluisterd dat er paniek is bij Apple omdat niet zozeer de hardware, maar de software een probleem zou vormen.

Ook iPhone 7s en 7s Plus later

De geruchten over de vertraagde iPhone 8 zijn de zoveelste in een lange reeks, maar nieuw is het gerucht dat de 4,7-inch iPhone 7s en de 5,5-inch iPhone 7s Plus niet tijdig klaar zijn. De opvolgers van de iPhone 7 (Plus) zouden pas in augustus volop in productie gaan. Dat is niet op tijd: normaal begint de productie van een nieuwe iPhone zeker een of twee maanden eerder. Het wordt een bijzondere keynote in september …

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone X
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar