Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws

Gelekt: sleutelhanger voor de AirTags (foto)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
AirTags sleutelhanger


Lees verder na de advertentie

Apple werkt al een tijdje aan een tracker waarmee je al je kostbare spullen in de gaten kunt houden. Deze ‘AirTag’ is de grootste nachtmerrie voor concurrent Tile. Nu zijn er foto’s naar buiten gekomen van een sleutelhanger waarmee je de AirTags kunt bevestigen.

AirTags conceptDe AirTags zijn platte, witte schijfjes met een metalen achterzijde. Als de geruchten kloppen, lijken ze nog wel het meest op eenvoudige koelkastmagneten. Je bevestigt ze aan je kostbare spullen – je jas, de tas, de halsband van je kat – en die zijn vervolgens altijd te traceren via de app Zoek mijn. De vraag is alleen: hoe bevestig je die schijfjes dan? Een haakje of sticker is in geen velden of wegen te bekennen.

AirTags sleutelhanger

De bekende Apple-lekker Jon Prosser beweerde enkele maanden terug dat Apple los van de AirTags sleutelhangers gaat verkopen, met daaraan een lederen zakje om de tag in op te bergen. Nu zijn er foto’s opgedoken van een dergelijk accessoire, via het Twitter-account @Choco_bit. De twitteraar zegt het zelf al: neem het met een korrel zout. Ja, de kleur is precies het zadelbruin dat we kennen van iPhone-hoesjes. En op de ring staat Designed bij Apple in California. Maar zo’n accessoire is heel eenvoudig te maken op basis van eerdere geruchten.

One more thing?

Het is nog onduidelijk wanneer Apple de AirTags gaat presenteren. Vanavond is er een Mac-event waarbij Apple de eerste Apple Silicon-Macs presenteert. Het zou kunnen dat dan ook de AirTags officieel onthuld worden, maar pin ons daar niet op vast. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Apple? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.


kooptip

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!