Terug naar Zo ziet de AirTag eruit in de vernieuwde Zoek mijn-app
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zo ziet de AirTag eruit in de vernieuwde Zoek mijn-app

Door Laura Grootaarts31 oktober 2019 10:222 min. leestijd0

Het kan haast niet anders of Apple presenteert binnenkort een bluetooth tracker waarmee je je verloren spullen kunt traceren. Eerder deze week lekte via iOS 13 ook al de naam van de tracker uit: AirTag. En nu zijn er screenshots die het een en ander duidelijk maken over de werking van AirTag.

AirTag screenshots in Zoek mijn-app

Met de AirTag kun je verloren voorwerpen traceren. Je bevestigt de tag aan je portemonnee, sleutelbos of wat dan ook, en vervolgens kun je op de kaart in de Zoek mijn-app precies waar je spullen zich bevinden. Nu zijn er schermafbeeldingen opgedoken van hoe dat eruitziet in Zoek mijn.

AirTags activeren

De screenshots maken om te beginnen duidelijk hoe je de AirTag moet activeren. Je trekt het plastic labeltje uit de tag om de batterij te activeren en houdt hem dan in de buurt van de iPhone. Daarmee start je het setup-proces.

Airtag

In Zoek mijn verschijnt een vierde tabblad, tussen ‘Apparaten’ en ‘Ik’. In het Engels heet dat ‘Items’, hier wordt dat waarschijnlijk ‘Voorwerpen’. Daarop zie je de tags verschijnen. Zo kun je het verloren voorwerp traceren: de tags maken connectie met iPhones, iPads en Mac via bluetooth. Augmented reality helpt je bij het opsporen van de spullen en waarschijnlijk kun je de tag ook een geluid laten afspelen.

Airtags zoek mijn

Release dit jaar nog?

Het is nog niet duidelijk wanneer de AirTags officieel verschijnen, maar in in iedere nieuwe bèta wordt nieuwe informatie toegevoegd. Mogelijk verschijnen ze nog voor het einde van dit jaar.

Bron: MacRumors

iCreate 120
iCreate 120
iOS 14 + macOS Big Sur

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar