Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Eerste foto’s van werkende AirPower opgedoken!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
AirPower lek


Lees verder na de advertentie

Hij werd in 2017 al aangekondigd, maar belandde uiteindelijk nooit in de winkelschappen: de AirPower. Apple is echter nog steeds van plan om de oplaadmat uit te brengen, en nu zijn er foto’s opgedoken van een nieuw ontworpen AirPower.

AirPower werkt eindelijk met de Apple Watch!

Uit diverse geruchten van eerder dit jaar al bleek dat Apple bezig is met de AirPower nieuw leven in te blazen. Apple-lekker Jon Prosser beweerde in maart al dat Apple het AirPower-project hervat had. Volgens Apple-analist Ming-Chi Kuo zou Apple aan twee versies van de AirPower werken.

AirPower oplaadmat

Nu heeft Prosser op zijn Twitter-account foto’s geplaatst van wat een prototype zou moeten zijn. Het opvallendste hieraan is dat er een Apple Watch op het matje ligt op te laden. De Watch zou bij de eerdere AirPower het grote probleem hebben gevormd: het horloge zorgde er steeds voor dat AirPower oververhit raakte.

Betrouwbaar?


kooptip

Wat opvalt, is dat de Watch op beide foto’s op exact dezelfde plek ligt. Het unieke aan de AirPower had moeten zijn dat je je Apple producten op een willekeurige plek op de mat kan opladen. We hadden dus graag een foto gezien met de Watch op een andere plek. Nu zou het zomaar een lookalike kunnen zijn – in Chinese shops kun je van alles op de kop tikken.

Jon Prosser, die de foto naar buiten bracht, heeft in ieder geval in korte tijd bewezen te beschikken over veel betrouwbare informatie. Zo wist hij de releasedata van de iPhone SE 2 en 13-inch MacBook Pro correct te voorspellen. Hij heeft in ieder geval een reputatie hoog te houden.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!