Terug naar Bewijs: AirPower oplaadmat komt er tóch
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Bewijs: AirPower oplaadmat komt er tóch

Door Laura Grootaarts21 september 2018 11:222 min. leestijd0

Het was een van de producten die tijdens de Apple-keynote schitterden door afwezigheid: Apple’s AirPower-mat. De draadloze oplader werd een jaar geleden al aangekondigd en we hadden nu inmiddels een officiële releasedatum verwacht, maar helaas. Sterker nog, ook diverse verwijzingen naar de AirPower op de website van Apple waren van de ene op de andere dag verdwenen. Diverse productieproblemen zouden de AirPower definitief de das om hebben gedaan. Maar nu zijn er toch weer aanwijzingen voor de komst van de oplaadmat.

AirPower in handleiding iPhone XS

AirPower

De iPhone XS (Max) is vandaag verschenen en in de meegeleverde startersgids wordt nog wel degelijk gerefereerd aan de AirPower: ‘Plaats een iPhone met een scherm naar boven op AirPower of op een Qi-gecertificeerde draadloze oplader.’ Nu kan het zo zijn dat die boekjes al een tijd terug gedrukt zijn en dat de AirPower pas daarna geannuleerd is. Maar er is meer. iOS 12.1 bèta 1 is inmiddels beschikbaar. In de code daarvan zitten ook nog verwijzingen naar de AirPower. Bovendien zijn deze verwijzingen in de meest recente versie nog aangepast. Er gebeurt dus nog wel degelijk iets mee.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

AirPower

AirPower werd tijdens de september-keynote in 2017 aangekondigd, tegelijk met de eerste draadloos oplaadbare iPhones. De oplaadmat had begin 2018 moeten verschijnen. Je kunt er tot drie Apple-producten tegelijkertijd mee opladen: een iPhone, een Apple Watch en vernieuwde AirPods (waarvan we overigens ook niets meer hebben vernomen).

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 12
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar