Terug naar ‘Nieuwe AirPods X Generation verschijnen in systeem Amerikaanse winkel’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Nieuwe AirPods X Generation verschijnen in systeem Amerikaanse winkel’

Door Laura Grootaarts24 februari 2020 10:232 min. leestijd0

Gaat Apple binnenkort een over-ear koptelefoon uitbrengen? Geruchten hierover zijn er al veel langer. Nu zijn er verwijzingen naar dit nieuwe product opgedoken in het inventaris-systeem van de Amerikaanse winkelketen Target.

AirPods X Generation


Diverse medewerkers van Target vonden in het systeem verwijzingen naar een nog niet bestaand product: Apple AirPods (X Generation). Vorige week schreven we nog over de AirPods Pro Lite: een goedkopere en minder geavanceerde versie van de huidige AirPods Pro. Toch lijkt het hier om een ander product te gaan.

De prijs van de ‘X generation’ is $ 399,99: een heel stuk duurder dan de AirPods Pro – die kosten $ 249. De prijs komt opvallend genoeg vrijwel overeen met die van de duurste Beats-koptelefoon, een merk dat onder Apple valt. Het lijkt er dus op dat Apple zijn AirPods-assortiment juist uitbreidt met een luxer en geavanceerder product: mogelijk de high-end koptelefoon waarover al veel langer gespeculeerd wordt.

‘X Generation’ lijkt overigens een plaatshouder; naar de definitieve naam blijft het nog gissen. Target-medewerkers zeggen dat het heel gewoon is dat toekomstige producten alvast in het systeem worden gezet.

Nóg meer Apple-producten

Nieuwe Apple producten Target

Nadat de foto met verwijzingen naar de nieuwe AirPods naar buiten kwam, bleken er nog meer verwijzingen naar nieuwe Apple-producten in het systeem te staan. Target-medewerkers troffen onder meer nieuwe Apple Watch-bandjes, een nieuwe Apple TV en een nieuwe iPod touch aan. Nieuwe horlogebandjes liggen voor de hand: Apple brengt in de lente vaak bandjes in nieuwe kleuren uit. Over de nieuwe Apple TV gonst het ook al van de geruchten. De iPod touch echter, is een complete verrassing.

Eind maart verwachten we een Apple-event. Dit staat hoofdzakelijk in het teken van de nieuwe iPhone SE 2 – geen spoor hiervan in de database van Target, overigens. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Bron: 9to5Mac

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar