Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘Nieuwe AirPods X Generation verschijnen in systeem Amerikaanse winkel’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Hoofdtelefoon


Lees verder na de advertentie

Gaat Apple binnenkort een over-ear koptelefoon uitbrengen? Geruchten hierover zijn er al veel langer. Nu zijn er verwijzingen naar dit nieuwe product opgedoken in het inventaris-systeem van de Amerikaanse winkelketen Target.

AirPods X Generation


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt


Diverse medewerkers van Target vonden in het systeem verwijzingen naar een nog niet bestaand product: Apple AirPods (X Generation). Vorige week schreven we nog over de AirPods Pro Lite: een goedkopere en minder geavanceerde versie van de huidige AirPods Pro. Toch lijkt het hier om een ander product te gaan.

De prijs van de ‘X generation’ is $ 399,99: een heel stuk duurder dan de AirPods Pro – die kosten $ 249. De prijs komt opvallend genoeg vrijwel overeen met die van de duurste Beats-koptelefoon, een merk dat onder Apple valt. Het lijkt er dus op dat Apple zijn AirPods-assortiment juist uitbreidt met een luxer en geavanceerder product: mogelijk de high-end koptelefoon waarover al veel langer gespeculeerd wordt.

‘X Generation’ lijkt overigens een plaatshouder; naar de definitieve naam blijft het nog gissen. Target-medewerkers zeggen dat het heel gewoon is dat toekomstige producten alvast in het systeem worden gezet.

Nóg meer Apple-producten

Nieuwe Apple producten Target

Nadat de foto met verwijzingen naar de nieuwe AirPods naar buiten kwam, bleken er nog meer verwijzingen naar nieuwe Apple-producten in het systeem te staan. Target-medewerkers troffen onder meer nieuwe Apple Watch-bandjes, een nieuwe Apple TV en een nieuwe iPod touch aan. Nieuwe horlogebandjes liggen voor de hand: Apple brengt in de lente vaak bandjes in nieuwe kleuren uit. Over de nieuwe Apple TV gonst het ook al van de geruchten. De iPod touch echter, is een complete verrassing.

Eind maart verwachten we een Apple-event. Dit staat hoofdzakelijk in het teken van de nieuwe iPhone SE 2 – geen spoor hiervan in de database van Target, overigens. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Bron: 9to5Mac