Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

AirPods 3: gelekte foto laat ontwerp zien

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
AirPods 3 foto gelekt


Lees verder na de advertentie

In 2021 mogen we de volgende generatie van de AirPods verwachten. Nu al is er een foto gelekt van de AirPods 3: voor het eerst gaat het design veranderen. Toch komt het ontwerp ons bekend voor.

AirPods 3 ontwerp gelekt

De eerste AirPods (€ 145) stammen uit 2016. Vorig jaar verscheen de tweede generatie én een geavanceerd model, de AirPods Pro (€ 239). De Japanse website MacOtakara heeft nu een foto geplaatst van de AirPods 3, waarop één AirPod getoond wordt. Op 52audio.com is een afbeelding te zien die hetzelfde design toont. Een rondere kop, kortere steeltjes: de AirPods 3 lijken daarmee verdacht veel op de huidige AirPods Pro, iets wat in eerdere geruchten ook al ter sprake kwam.

AirPods 3 design

De gewone AirPods worden straks dus ietsje meer Pro, maar krijgen niet per se Pro-functies. Zo blijven de ruisonderdrukking en transparantiemodus exclusief voor de Pro-modellen. Voor de volgende AirPods Pro wordt overigens ook een nieuw design verwacht. De steeltjes komen hierbij waarschijnlijk helemaal te vervallen – alleen de oorkussentjes blijven nog over. De reguliere AirPods verwachten we begin 2021, de Pro-versie in het najaar.

Nóg meer speculaties over de AirPods


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Apple zou van plan zijn om het AirPods-assortiment nog verder uit te breiden. Zo wordt er gewerkt aan een over-ear koptelefoon, die vooralsnog AirPods Studio wordt genoemd. Deze zou verschijnen in een sporteditie en als luxere variant. De oorschelpen zouden verwisselbaar zijn, zodat je ze je op je eigen stijl kunt aanpassen. Vergelijk het met de verwisselbare bandjes van de Apple Watch.