Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Nieuwe AirPods en iMac 2020 komen er snel aan’

Auteur: Koen van Ekeren
1 reacties
AirPods iMac 2020 release


Lees verder na de advertentie

De nieuwe AirPods en iMac 2020 zijn klaar en kunnen op elk moment worden verscheept. Dit meldt de betrouwbaarste Apple-lekker van dit moment. Beide producten kunnen ‘op elk moment’ verschijnen. Bovendien is er nieuws over de AirTag.

AirPods iMac 2020

AirPods en iMac 2020

De geruchten komen af van Jon Prosser, die zich de afgelopen weken bewezen heeft als een betrouwbare Apple-lekker. Alle plannen van Apple lijken terecht te komen bij de tech-journalist. De afgelopen weken verschenen een nieuwe iPhone SE en 13-inch MacBook Pro 2020 – en dat was dankzij Prosser al bekend voordat Apple ermee kwam.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

De kans lijkt dus groot dat we op korte termijn inderdaad een nieuwe iMac en AirPods kunnen verwachten. Meer details geeft Prosser niet, dus het is nog niet bekend om welke iMac of AirPods het gaat.

De iMac kreeg zijn laatste update in maart 2019. Volgens betrouwbare geruchten ondergaat het design van de iMac (dat nog uit 2009 stamt) dit jaar eindelijk een verandering. Dit zou gebeuren bij een 23-inch iMac, maar die verschijnt naar verluidt pas eind dit jaar. Bij de iMac die Apple nu klaar heeft staan rekenen we daardoor op een bescheiden upgrade. Mogelijk blijft het bij een nieuwe processor.

AirPods 3?

AirPods

Ook bij de AirPods is het niet duidelijk wat we kunnen verwachten. Nu verkoopt Apple twee versies: de AirPods en AirPods Pro. Het is het meest waarschijnlijk dat de ‘gewone’ AirPods als eerste worden opgevolgd. In maart 2019 werden ze voor het laatst vernieuwd.

Maar de kans is groot dat Apple zijn AirPods-productlijn dit jaar uitbreidt, dus het kan ook om een nieuw product gaan. Er wordt bijvoorbeeld gesproken van een over-ear koptelefoon en AirPods X. Dit laatste is een sporteditie van de AirPods. Hieraan hangt een kabeltje dat je achter in je nek legt. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld hardlopers, want zo raak je ze minder snel kwijt.

AirTags

Verder meldt Prosser op een vraag onder het bovenstaande Twitter-bericht nog iets interessants: de AirTag kunnen we tijdens WWDC 2020 verwachten. Dit is een bluetooth-tracker die je bevestigt aan spullen die je snel kwijtraakt. Deze week maakte Apple bekend dat WWDC 2020 begint op 22 juni, dus op deze dag weten we als het goed is meer.

De releasedatum voor de AirPods en iMac is dus nog niet bekend. Ongetwijfeld horen we binnenkort meer. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!