Terug naar ‘Nieuwe AirPods en iMac 2020 komen er snel aan’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Nieuwe AirPods en iMac 2020 komen er snel aan’

Door Koen van Ekeren7 mei 2020 09:282 min. leestijd1

De nieuwe AirPods en iMac 2020 zijn klaar en kunnen op elk moment worden verscheept. Dit meldt de betrouwbaarste Apple-lekker van dit moment. Beide producten kunnen ‘op elk moment’ verschijnen. Bovendien is er nieuws over de AirTag.

AirPods iMac 2020

AirPods en iMac 2020

De geruchten komen af van Jon Prosser, die zich de afgelopen weken bewezen heeft als een betrouwbare Apple-lekker. Alle plannen van Apple lijken terecht te komen bij de tech-journalist. De afgelopen weken verschenen een nieuwe iPhone SE en 13-inch MacBook Pro 2020 – en dat was dankzij Prosser al bekend voordat Apple ermee kwam.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

De kans lijkt dus groot dat we op korte termijn inderdaad een nieuwe iMac en AirPods kunnen verwachten. Meer details geeft Prosser niet, dus het is nog niet bekend om welke iMac of AirPods het gaat.

De iMac kreeg zijn laatste update in maart 2019. Volgens betrouwbare geruchten ondergaat het design van de iMac (dat nog uit 2009 stamt) dit jaar eindelijk een verandering. Dit zou gebeuren bij een 23-inch iMac, maar die verschijnt naar verluidt pas eind dit jaar. Bij de iMac die Apple nu klaar heeft staan rekenen we daardoor op een bescheiden upgrade. Mogelijk blijft het bij een nieuwe processor.

AirPods 3?

AirPods

Ook bij de AirPods is het niet duidelijk wat we kunnen verwachten. Nu verkoopt Apple twee versies: de AirPods en AirPods Pro. Het is het meest waarschijnlijk dat de ‘gewone’ AirPods als eerste worden opgevolgd. In maart 2019 werden ze voor het laatst vernieuwd.

Maar de kans is groot dat Apple zijn AirPods-productlijn dit jaar uitbreidt, dus het kan ook om een nieuw product gaan. Er wordt bijvoorbeeld gesproken van een over-ear koptelefoon en AirPods X. Dit laatste is een sporteditie van de AirPods. Hieraan hangt een kabeltje dat je achter in je nek legt. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld hardlopers, want zo raak je ze minder snel kwijt.

AirTags

Verder meldt Prosser op een vraag onder het bovenstaande Twitter-bericht nog iets interessants: de AirTag kunnen we tijdens WWDC 2020 verwachten. Dit is een bluetooth-tracker die je bevestigt aan spullen die je snel kwijtraakt. Deze week maakte Apple bekend dat WWDC 2020 begint op 22 juni, dus op deze dag weten we als het goed is meer.

De releasedatum voor de AirPods en iMac is dus nog niet bekend. Ongetwijfeld horen we binnenkort meer. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Loman
Lezer
Loman

Niet zo boeiend meer toch? Snap die hype van elke keer weer nieuwer & beter niet. Al helemaal niet bij Appel. Toegegeven, de Airpods zijn meesterlijk. Die van 2019 dan he. Maar beter dan een onear gaan ze niet worden. Recycle eens, beter voor de planeet, beter voor je portomonee.