Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘AirPods 2, AirPower en iPad 2019 over twee weken te koop’

Auteur: Koen van Ekeren
5 reacties
AirPods 2 reviews


Lees verder na de advertentie

Gisteren bevestigde Apple het: op 25 maart organiseert het de eerste Apple-keynote van dit jaar. De blikvanger van de show wordt de nieuwe streamingdienst, maar de kans is groot dat Apple ook nieuwe producten aankondigt. Het zou gaan om de AirPods 2, AirPower en twee iPad 2019-modellen.

Update 18 maart: Inmiddels heeft Apple de nieuwe iPad-modellen gelanceerd. Het gaat om een 10,5-inch iPad Air en een 7,9 inch iPad mini.  

AirPods 2 release iPad 2019

Op 25 maart geeft Apple waarschijnlijk ook de volgende grote software-update voor de iPhone en iPad vrij: iOS 12.2. Dit besturingssysteem zit vol met verwijzingen naar nieuwe producten, zo ontdekte Guilherme Rambo van 9to5Mac. Dit vergroot de kans dat Apple die dag ook nieuwe producten aankondigt.

In de testversie van iOS 12.2 trof Rambo bijvoorbeeld informatie aan over nieuwe iPad-modellen. Zeer waarschijnlijk gaat het om de nieuwe iPad 2019 en iPad mini. De iPad 2019 (zevende generatie iPad) lijkt weinig te verschillen met zijn voorganger. De iPad mini 2019 is dan interessanter. Aan het ontwerp wordt nauwelijks gesleuteld, maar er komt een veel krachtigere processor en de compacte tablet biedt voor het eerst Apple Pencil-ondersteuning.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Ook hint de software naar nieuwe AirPods met Siri-ondersteuning. De AirPods 2 release lijkt dus dichtbij. Die krijgt mogelijk ook een nieuw hoesje, dat draadloos opladen mogelijk maakt.

Release AirPower

AirPower

Dit draadloos opladen zou dan bijvoorbeeld kunnen met AirPower, de nieuwe draadloze oplaadmat van Apple. Met het updaten naar iOS 12.2 zouden de nieuwste iPhones (vanaf de iPhone 8) de oplader ondersteunen. Met AirPower kun je je iPhone, Apple Watch en AirPods tegelijkertijd op te laden – en het maakt niet uit waar je ze op de mat legt.

Wanneer liggen ze in de winkels?

Mocht Apple de producten inderdaad aankondigen, dan kun je de nieuwe AirPods, iPads en AirPower waarschijnlijk nog op de avond van 25 maart pre-orderen. De vrijdag erna (29 maart) worden ze mogelijk al bij je thuisbezorgd en liggen ze in de winkels.

Apple event maart 2019 volgen

De keynote kun je volgen via een livestream die Apple zelf op de website beschikbaar stelt. Ook houden we je op icreatemagazine.nl met een liveblog op de hoogte van het evenement. Daarnaast sturen we je na afloop een nieuwsbrief met alle highlights, dus meld je snel aan:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!