Terug naar Aftellen naar iPad 2: Vrijdag om 17.00 uur
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Aftellen naar iPad 2: Vrijdag om 17.00 uur

Door Daan Jeuken23 maart 2011 10:281 min. leestijd4

Het heeft geen zin om de donderdagnacht met je slaapzak voor de deur van een Apple Reseller te gaan liggen om vrijdagochtend de eerste te zijn voor de iPad 2. Hij gaat namelijk pas om 17.00 uur in de verkoop. Lekker met je stoeltje in het zonnetje wachten dus.

01.00 uur online, 17.00 uur in het schap
Vrijdag gaat de iPad 2 in 25 landen in de verkoop, waaronder Nederland, Duitsland, België en Engeland. Ongeacht de tijdzone van het land is de tablet om 01.00 uur lokale tijd online verkrijgbaar via de Apple Online Store en vanaf 17.00 uur is hij in de winkels verkrijgbaar.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Op zijn Amerikaans
In Amerika is een lanceringstijd van 17.00 uur gemeengoed. Om 16.00 gaat de Apple Store op slot en na een uur wordt het product met luid applaus gelanceerd. Het voordeel van dit tijdstip is natuurlijk dat er de hele dag beelden zullen zijn van wachtende mensen bij de winkels. Lekkere reclame voor het gehypete product.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Johan
Lezer
Johan

Ik lees op verschillende sites dat de iPad vanaf 02.00 uur online verkocht gaat worden. Heeft iemand hier een idee welke tijd juist is?

Daan
Lezer
Daan

Het officiële persbericht stelt:

“iPad 2 will be available at Apple retail stores and select Apple Authorized Resellers at 5 p.m. local time, and online through the Apple Store® (www.apple.com) beginning at 1 a.m”

Warner
Lezer
Warner

Tot op heden heb ik nog een laptopje met een diskdrive (8 jaar oud) Maar voor alles is een eerste keer. Morgen, op diezelfde 25e maart wordt ik 60 ! Familie en vrienden willen mij dan (maar dan natuurlijk ook dàn) aan de Ipad 2 hebben. Dat wil ik zelf eigenlijk ook wel heel graag. Wat is nu de beste methode om ervoor te zorgen dat ik hem ’s avonds in handen heb, en toch niet verplicht ben de (bijna) hele dag in de rij te gaan staan ? Als we opblijven en hem rond 02.00 uur bestellen wanneer wordt… Lees meer »

roel
Lezer
roel

warner, op het moment van de lancering in de online store, had de ipad 2, all varianten, al een levertijd van 2-3 weken. ik weet niet waar u woont, maar zorg dat u vanavond op tijd ergens in de rij staat wat er zijn er op het moment niet al te veel beschikbaar.