Terug naar Nieuw lek zorgt voor gedetailleerd beeld van de iPhone 8
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuw lek zorgt voor gedetailleerd beeld van de iPhone 8

Door Koen van Ekeren31 mei 2017 14:312 min. leestijd0

Dat Apple’s volgende vlaggenschip naar alle waarschijnlijkheid groter is dan de iPhone 7, wisten we al een tijdje. Maar een lek naar iDrop News geeft nu wel erg specifieke informatie over de afmetingen van de iPhone 8.

afmetingen van de iPhone 8

Afmetingen van de iPhone 8

Het lek zou een fabriekswerker zijn die vertrouwelijke informatie heeft over de iPhone 8. Hij bevestigt dat de nieuwe iPhone in alle opzichten groter is dan de iPhone 7, inclusief dikte. De fabriekswerker openbaart zelfs de exacte afmetingen; volgens hem is de iPhone 8 143,59 bij 70,94 bij 7,57 millimeter. Daarmee is het toestel inderdaad groter en dikker dan de iPhone 7, die 138,3 bij 67,1 bij 7,1 millimeter meet.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Op basis van de afmetingen maakte iDrop News bovenstaande render van de iPhone 8, die tussen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus staat. In de render is de iPhone 8 inderdaad groter dan de iPhone 7, maar kleiner dan de iPhone 7 Plus. Toch heeft het nieuwe toestel fors meer schermruimte dan de iPhone 7 Plus, wat vooral komt doordat de fysieke thuisknop ontbreekt. Waarschijnlijk integreert Apple de Touch ID-vingerafdrukscanner aan de voorzijde van de iPhone 8.

iPhone 8 versus Samsung Galaxy S8

Ook vergelijkt iDrop News de vermeende afmetingen met de Samsung Galaxy S8 en S8+. Beide Android-toestellen zijn daar langer en dikker dan de iPhone 8. Verder is de iPhone 8 smaller dan de S8+, maar iets breder dan de S8.

iPhone 8 versus Samsung s8

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar