Terug naar Accu leeg, iPad weg
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Accu leeg, iPad weg

Door Redactie iCreate15 maart 2010 15:542 min. leestijd2

Er komt een dag dat de accu in jouw, nog te kopen, iPad zijn beste tijd gehad heeft. Daar sta jij nu nog niet bij stil, maar Apple heeft de oplossing al gevonden: de iPad omruilen voor een andere.

Blijkbaar is het vervangen van slechts de iPad-accu te omslachtig of  tijdrovend en heeft Apple daarom besloten de complete iPad om te ruilen. Voor de duidelijkheid: je ontvangt (waarschijnlijk) geen nieuwe iPad, Apple noemt het een ‘vervangend exemplaar’. Dit doet vermoeden dat het gaat om een refurbished model. Een iPad, teruggestuurd naar Apple, geweigerd door de klant of met een klein defect, die na reparatie en testen alsnog voldoet aan de kwaliteitseisen van Apple. Of je ontvangt de iPad van een andere klant waarvan de accu reeds is vervangen. Ik vraag me dan ook af: is de vervangende iPad wel in vergelijkbare, of betere, staat dan je huidige exemplaar? Tot slot, de “nieuwe” iPad is teruggebracht naar fabrieksinstellingen dus een back-up maken van je bestanden wordt van harte aanbevolen.

De kosten van deze wisseltruc bedragen 99 dollar plus 7 dollar verzendkosten. Volgens de supportpagina van Apple heeft de consument binnen een week de vervangende iPad in huis. Of Apple dit programma ook in Nederland gaat aanbieden is nog niet bekend, over de kosten in euro’s valt dan ook niets te zeggen. Over de prijs van de iPad raken we daarentegen  niet uitgepraat

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
petra
Lezer
petra

Mijn ipad gaat niet meer aan

Jelle Mol
Lezer
Jelle Mol

Beste Petra, als je iPad helemaal leeg is en je hangt hem aan de lader, kan het even (tot een halfuur) duren voordat deze opstart. Misschien is dat het probleem?