Terug naar 'Accu iPhone 7 wordt 14 procent groter dan iPhone 6s'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Accu iPhone 7 wordt 14 procent groter dan iPhone 6s'

Door Laura Grootaarts14 juli 2016 10:452 min. leestijd0

De nieuwe iPhone 7 krijgt misschien een grotere batterij dan de iPhone 6s. Dat zou kunnen betekenen dat de batterijduur iets verbetert. De 4,7-inch iPhone 7 zou een 1.960 mAh-batterij krijgen. De huidige iPhone-accu heeft een capaciteit van 1.715 mAh. De informatie over de accu is de wereld in geholpen door het Twitter-account @OnLeaks. Zij geven aan dat hun bron behoorlijk betrouwbaar is, maar dat het niet 100% zeker is of het bericht klopt.


Verbeteringen accu iPhone 7

Een batterij die langer meegaat is iets wat veel mensen graag willen. Dus een accu die 14 procent groter is, is zeer welkom. Zeker in combinatie met het nieuwe besturingssysteem iOS 10 kan het betekenen dat je je telefoon iets minder snel op hoeft te laden. De iPhone 7 heeft verder naar verwachting niet extreem veel verbeteringen te bieden. Een verbeterde batterij zou daarom een van de belangrijkste verkooppunten kunnen worden. Over de batterij van de 5,5-inch iPhone 7 Plus weten we overigens nog niets, maar het ligt in de lijn der verwachting dat die ook iets verbeterd wordt.

Er gaan al een tijd geruchten over een betere batterij en verder zou de iPhone 7 meer opslagruimte krijgen en een grotere camera. De iPhone 7 Plus zou zelfs worden uitgerust met een dubbele camera. Verder gaan we waarschijnlijk afscheid nemen van de reguliere koptelefoonaansluiting en de mute-knop. Deze week verschenen er foto’s waarop een en ander duidelijk te zien is. Over een maand of twee weten we het: dan presenteert Apple de nieuwe iPhone in een keynote.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar