Terug naar Accessoires voor Apple Watch nu verkrijgbaar in Apple Store
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Accessoires voor Apple Watch nu verkrijgbaar in Apple Store

Door Jelle Mol27 augustus 2015 11:232 min. leestijd0

Apple is in de Apple Store gestart met de verkoop van accessoires voor de Apple Watch van andere fabrikanten. De Night Stand van ElevationLab is het eerste product dat via Apple’s eigen retailkanalen wordt verkocht.

Accessoires Apple Watch

Accessoires

De Night Stand was een van de eerste docks die voor de Apple Watch beschikbaar kwam en biedt een elegante manier om het horloge weg te zetten in een oplader. De standaard kost $ 29,95 en is momenteel alleen verkrijgbaar in Amerikaanse Apple Stores. De kans is groot dat dit product evenals andere accessoires ook in de Nederlandse winkels komen te liggen. Dat zal naar verwachting in september gebeuren.

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Tegelijkertijd heeft Apple een grote verandering in zijn winkels doorgevoerd door de Smart Signs (de iPads met prijzen en specificaties) te vervangen door een app voor iOS en OS X.

Officiële docks Apple Watch

In juli kondigde Apple aan dat fabrikanten via een licentieprogramma docks voor de Apple Watch mogen gaan ontwikkelen waarin de oplader is geïntegreerd. Docks en standaarden zijn al een tijdje op de markt, maar die maken allemaal gebruik van de bijgeleverde laadkabel. Het licentieprogramma lost dit probleem op, al betekent dat wel dat accessoiremakers moeten voldoen aan de strenge eisen van Apple. De eerste ‘officiële’ docks worden eind 2015 verwacht.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Jelle Mol

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar