Terug naar 8 mei: iCreate Live beurs in RAI Amsterdam!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

8 mei: iCreate Live beurs in RAI Amsterdam!

Door Redactie iCreate29 januari 2010 12:304 min. leestijd6

logo icreateMet veel spanning kijken we uit naar 8 mei 2010. iCreate organiseert iCreate Live in Amsterdam RAI! Wat gaat er precies gebeuren op deze beurs? We vragen het aan hoofdredacteur van iCreate Magazine: Bas Hollander.


Let op! Dit is informatie over iCreate Live 2010, hier kun je informatie vinden over iCreate Live 2011.

iCreate gaat een Applebeurs organiseren?
Dat klopt, 8 mei 2010 organiseren we iCreate Live, Applebeurs in de RAI in Amsterdam. Als redactie van iCreate hebben we afgelopen jaren natuurlijk bijzondere contacten opgedaan in de Applewereld. Veel van deze mensen willen meewerken aan deze beurs en vinden het leuk om zich op iCreate Live te presenteren aan Mac-liefhebbers. Ook is het een evenement waar Apple-fans, waaronder onze lezers, met elkaar in contact kunnen komen, we willen ze de gelegenheid bieden interessante lezingen te volgen over onderwerpen die we in het blad bespreken.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Waarom nu?
De populariteit van Apple is heel groot maar in Nederland ontbreekt een echt Mac-event, dus de tijd is rijp!

Wat is er speciaal aan deze beurs?
Het leuke is allereerst dat de beurs gekoppeld is aan ons tijdschrift iCreate magazine, dat maakt de beurs heel toegankelijk. Je hoeft je niet verbonden te voelen met een bepaalde Mac-gebruikersgroep, iedereen is welkom.We pakken het groot aan, daarom hebben we ervoor gekozen de beurs te houden in de RAI in Amsterdam. Een mooie locatie, goed bereikbaar en met zalen die echt gemaakt zijn voor professionele lezingen. Bovendien zorgen we ervoor dat de grote Applebedrijven op de beurs vertegenwoordigd zijn. Het wordt een fantastisch evenement.

Welke onderwerpen komen aan bod?
De onderwerpen op de beurs lopen uiteen van de basisstappen die je moet doorlopen wanneer je voor het eerst wil overstappen op een Mac, tot het maken van je eigen geavanceerde iPhone Apps. Ik denk dat er voor iedereen wel iets te vinden is dat hem of haar aanspreekt. Niet alleen de onderwerpen zijn uiteenlopend, ook zijn er lezingen op verschillende niveaus: voor beginners tot experts.

Welk onderwerp spreekt jou het meeste aan? Waarom?Bas-Hollander-Verschillende
Thuis vind ik het leuk om naar series te kunnen kijken die ik vanaf de computer op de tv afspeel. Daar hebben we dit jaar ook een aantal artikelen over gepubliceerd, met de Mac mini in de hoofdrol, een mooi klein ding dat makkelijk in een kastje kan. Op de beurs zullen we daar zeker aandacht aan besteden.

Wordt de iPad het hoogtepunt van de beurs?
Er zal behoorlijk wat aandacht zijn voor de iPad, dit nieuwe product geeft weer mogelijkheden die er nog niet waren, die mogelijkheden worden uitgebreid besproken. En we willen net als Steve Jobs wel eens voelen hoe het is om ‘het hele internet in handen te hebben’. Écht interessant wordt het natuurlijk pas wanneer de iPad kan gaan multitasken. Er zijn geruchten dat dit in maart misschien al mogelijk zal zijn.

Maar om terug te komen op je vraag. Ik denk niet dat de iPad het hoogtepunt van de beurs zal vormen. Apple heeft zoveel fantastische producten, en de iPad maakt de rest niet opeens overbodig. Ik ben bijvoorbeeld heel benieuwd naar de iPhone 4G, waarvan ook wordt gezegd dat hij in de komende maanden gelanceerd zal worden. Genoeg spannende ontwikkelingen dus, iCreate Live komt wat dat betreft op een prachtig moment.

Is deze beurs het begin van een traditie?
Absoluut, we krijgen nu al zoveel positieve reacties omdat we dit op willen pakken. De sprekers reageren enthousiast, adverteerders doen graag mee. Ik verwacht echt dat het een goeie beurs wordt, een evenement waar veel Apple gebruikers jaarlijks naar uit zullen kijken!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond deze beurs, kijk op iCreateLive.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Volgend bericht
Alt of Option?
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

6
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Marc Vos
Lezer
Marc Vos

Top!! Echt mooi initiatief!

Op de live site staat nu echter alleen nog een plaatje zonder verdere links, dus kan ik me niet aanmelden voor de nieuwsbrief. Ik neem aan dat, als abonnee, ik er genoeg en op tijd van te lezen krijg in het magazine?

– –
Marc

Jasper
Lezer
Jasper

Hi Marc,

Het systeem lijkt even traag met het online zetten van de site. Over een half uurtje is het absoluut opgelost 🙂

13:24 – Fixed! 🙂

trackback
iCreate blog – Appleblog met pit » Blog Archive » Kaartjes te koop iCreate Live!

[…] initiatief van iCreate Magazine wordt ondersteund door One More Thing. De partijen hebben de handen ineengeslagen om bezoekers van […]

Tim
Lezer
Tim

Beetje Jammer dat jullie met een of ander Shady betaalsysteem werken om de kaartjes te betalen.

Arch
Lezer
Arch

Nou ik heb even gekeken op de site van de kaartjesverkoper Timoco en ik zie dat ze ook verantwoordelijk zijn voor events van Armin van Buren, ID&T en Extrema en nog een hele boel anderen, zo shady zijn ze dus niet 😛

webmaster
Lezer
webmaster

Timoco is ontstaan uit het betalingssysteem voor Extrema en ze handelen behoorlijk veel events af op jaarbasis. We hebben dan ook voor deze ticketingprovider gekozen, nadat we ze allemaal goed onder de loep hebben genomen. 🙂