Terug naar 7 voordelen van een Apple Store in Nederland
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

7 voordelen van een Apple Store in Nederland

Door Redactie iCreate30 november 2010 11:402 min. leestijd4

Na maanden van geruchten lijkt One More Thing het nu zeker te weten; Nederland krijgt een officiële Apple Store. De winkel komt in Amsterdam, pal aan het Leidseplein. Het zou de eerste échte winkel van Apple in de Lage Landen zijn.

Momenteel zijn er al kleine Apple-winkels in verschillende stadscentra, maar dat zijn Apple Premium Resellers (APR’s). Deze mogen Apple-producten verkopen, maar ze zijn geen eigendom van Apple.

Wij zien het wel zitten, zo’n Apple Store in Nederland. En daar hebben we zeven goede redenen voor. Die redenen komen niet zomaar uit te lucht vallen, we vertouwen op de Store-experts van de iCreate. Zij hebben Apple Stores bezocht in Londen, Oberhausen, San Fransisco, Las Vegas en New York.

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

• En ontvang €100,- éxtra inruilwaarde
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

7 redenen waarom we blij worden van een Apple Store

 1. Volop voorraad
  Als je een nieuw Apple-product wílt kopen, moet het wel leverbaar zijn. Gelukkig hebben Apple Stores een flinke voorraad, een grotere voorraad dan de doorsnee APR-winkel.
 2. Échte rij
  Als je toch in de rij gaat staan voor de lancering van een nieuw Apple-product, doe het dan voor de deuren van een rasechte Apple Store en niet bij de Media Markt om de hoek.
 3. Toeristische attractie
  Denk ervan wat je wilt, maar een Apple Store is een toeristische attractie. De Apple Store aan de 5th Avenue in New York wordt vaker op de foto gezet dan het Vrijheidsbeeld.
 4. Alle producten uitgestald
  Een Apple Store is fors groter dan een APR-winkel. Dus kunnen ze Apple’s complete productaanbod uitstallen. Zo kun jij er lekker mee spelen en een goede keuze maken.
 5. Medewerkers, geen verkopers
  Het personeel van de Apple Store wordt aangeduid als ‘medewerkers’, niet als ‘verkopers’. Ze hoeven je namelijk niets aan te smeren, ze adviseren. Dat is bij MM wel anders.
 6. Workshops
  Wij zijn dol op workshops, we vullen ons halve magazine ermee. Bij een Apple Store kun je binnenlopen voor workshops van verschillende niveaus, van beginner tot gevorderd.
 7. Genius Bar
  Als je een (technische) vraag hebt, kun jij je melden bij de balie met supportmedewerkers; de Genius Bar. Misschien heb je ze niet nodig, maar het fijn dat ze er zijn.

De Apple Store in Amsterdam opent zijn deuren waarschijnlijk in de lente van 2011.

Wat zijn jouw ervaringen met de Apple Store?

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Volgend bericht
Terug naar de Mac
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
 • Handige Apple-tips
 • Altijd up-to-date
 • Leuke acties
Aanmelden

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
dmace
Lezer
dmace

Punt 1 en 4: Zeker nog nooit bij een Mediamarkt o.i.d. geweest. Die meuk van de introductie ligt nu nog op hetzelfde pallet. Punt 2: Nederlanders staan niet in een rij, die staan in een grote menigte om alles te kunnen zien en kans te maken om voor te dringen. Punt 3: Toeristen komen voor Wooden Shoes en Windmills, en het van Goghmuseum e.d. Dus tenzij ze de applestore in het annefrankhuis gaan onderbrengen, geef ik je daar 0.0% kans op. Punt 5: Dezelfde puisterige wannabees als in de USA. Alleen standaard getrained met een halve dag on the job… Lees meer »

B.
Lezer
B.

Wat een NEP-fan!!!!

Gidoni
Lezer
Gidoni

@dmace

Staat er naar punt 7 een punt 8: dmace ga even lekker zeuren?
Nee? meende niet dat ik dat gelezen heb!

Zeer zeker gaat deze jongen weer eens naar Amsterdam, en dan vlieg ik ook ff door de mac store.!

PS, is er al wat meer bekend over de APP store for mac?

winfred
Lezer
winfred

natuurlijk is het leuk, een apple store in a’dam. als ik een APR in de buurt zou zijn, zou ik het minder grappig vinden…
toerisme: in de nieuwe apple store in parijs (opera) was het er de laatste 3 keer dat ik er was zo druk (einde middag door de week), dat je je best moest doen om er iets te kunnen kopen…