Terug naar 7 Apple-accounts die je moet volgen op Twitter
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

7 Apple-accounts die je moet volgen op Twitter

Door Laura Grootaarts5 april 2016 16:112 min. leestijd0

Wie of wat volg je allemaal via Twitter? Waarschijnlijk een heel stel nieuwssites en je favoriete beroemdheden. Daarnaast natuurlijk vrienden, familieleden en je collega’s. En mogelijk ook een aantal bedrijven waarvan je klant bent – altijd handig als je een keer ergens iets over te zeuren hebt. Hoewel het account @Apple zo dood als een pier is, valt er ook voor Apple-fans genoeg te beleven op Twitter. Dit zijn 7 interessante accounts voor Apple-liefhebbers.

1. Tim Cook via @Tim_Cook

De grote Apple-baas staat natuurlijk vooraan in dit lijstje. Al zijn de foto’s die hij post niet altijd de moeite waard, naar het schijnt.

Tim Cook op Twitter

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

 

2. Steve Wozniak via @stevewoz

Steve was veertig jaar terug een van de oprichters van Apple. Inmiddels werkt hij al langer níet dan wél bij Apple, maar dat lijkt hij zelf soms te vergeten. Hij heeft in ieder geval overal een mening over, en die ventileert-ie maar wat graag via Twitter.

Steve Wozniak op Twitter

3. Eddy Cue via @cue

Eddy Cue is een van de Apple-directeuren. Hij werkt al sinds 1989 voor het bedrijf en is het brein achter de Apple online Store in 1998, de iTunes Store in 2003 en de App Store in 2008. Wat zijn volgende project wordt? Houd zijn Twitter-account in de gaten.

Eddy Cue op Twitter

4. Philip Schiller via @pschiller

Philip Schiller is ook al zo’n prominente figuur bij Apple: hij is de belangrijkste marketing-baas binnen het bedrijf. Hij begon bijna dertig jaar terug bij Apple, verdween even van het toneel en keerde in 1997 weer terug. Klimt zo nu en dan het podium op tijdens een keynote om weer een nieuw glimmend Apple-apparaat voor te stellen aan het publiek.

Philip Schiller op Twitter

5. Not Jony Ive via @JonyIveParody

De echte Jonathan Ive – Apple’s belangrijkste designer – lijkt niet aanwezig te zijn op Twitter. Of in ieder geval niet onder zijn echte naam. Gelukkig is er nog altijd dit parodie-account!

Not Jony Ive op Twitter

6. Apple Support via @AppleSupport

Via dit gloednieuwe account geeft Apple allerlei handige tips over Apple-producten en -diensten. Kom je ergens niet uit? Stel dan je vraag aan @AppleSupport (wel in het Engels), dan helpen ze je zo snel mogelijk.

Apple Support op Twitter

7. iCreate via @icreate_NL

Onmisbaar voor iedere Apple-fan. Behoeft verder geen toelichting!

iCreate op Twitter

 

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar