Terug naar 6x voor op je Airbnb wishlist
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

6x voor op je Airbnb wishlist

Door Laura Grootaarts27 juli 2017 12:272 min. leestijd0

Van het weer momenteel raak je niet echt in vakantiestemming, Maar open de Airbnb-app eens! Wereldwijd verhuren talloze particulieren hun stulpje via Airbnb. Het vergt wat zoekwerk in de app, maar dan kom je ook echte pareltjes tegen. Droom maar alvast weg bij deze zes unieke airbnb’s!

1. Urraca Private Island Eco-Lodge, Panama

Airbnb panama

Altijd al een eigen eiland willen hebben met veel zon? Zo’n eiland hoeft helemaal niet zo duur te zijn: Airbnb maakt je droom mogelijk! Bíjna dan, want je moet het eiland wel delen met de andere gasten. En met twaalf apen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

2. The Haunted Chamber Apartment, Verenigd Koninkrijk

Airbnb

Hoeft jouw vakantie niet per se rustgevend te zijn? Airbnb heeft ook spookhuizen in de aanbieding. Deze ‘tijdscapsule’ brengt je zeshonderd jaar terug in de tijd. Voordeel ten opzichte van de vorige Airbnb? Er is niemand aanwezig. Ook niet als je gilt.

3. Beach front lighthouse Marlera, Kroatië

Airbnb Kroatië

Van waaruit heb je het allerbeste uitzicht over de zee? Vanuit een vuurtoren natuurlijk! Na een wel heel bijzondere overnachting word je bij het ontwaken ook nog eens getrakteerd op een fenomenale zonsopkomst.

4. Gaming Room, Portugal

Airbnb super mario

‘I am a major nerd’, zo stelt de eigenaar van deze accommodatie zichzelf voor. En inderdaad, hier is iets behoorlijk uit de hand gelopen. Het centrum van Lissabon is om de hoek, maar echte Super Mario-fans blijven binnen om te gamen.

5. Cabane Monbazillac, Frankrijk

Airbnb Frankrijk

Op Airbnb vind je kastelen maar ook boomhutten (die gelukkig van alle gemakken voorzien zijn). Kun je niet kiezen, dan is deze boomhut in de vorm van een kasteel misschien wat voor jou. Er zit nog een jacuzzi bij ook.

6. Heel Zweden

Heel Zweden staat op Airbnb. Gratis – en een stunt van de Zweedse VVV. Want in Zweden geldt het allemansrecht, wat zoveel betekent dat je overal één nachtje mag wildkamperen. En gewoon bramen mag plukken in het bos, zonder dat je daarvoor een boete van € 4100 hoeft te betalen.

Dit artikel komt uit ‘Je iPhone als reisgenoot’ uit iCreate 89.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar