Terug naar 6 zeer exclusieve iPhone-hoesjes
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

6 zeer exclusieve iPhone-hoesjes

Door Redactie iCreate28 september 2010 13:443 min. leestijd0

Steenrijke oliesjeiks, internationale filmsterren en topmannen bij Apple opgelet, ik ben zo vrij geweest om een verlanglijstje voor jullie samen te stellen. Je weet wel, zo’n lijstje met hebbedingetjes die je graag van de goedheiligman ontvangt op pakjesavond. We zijn er wat vroeg bij – 5 december is nog twee maanden van ons verwijderd – maar ik kan me voorstellen dat jouw favoriete hoesje net is uitverkocht en er dus extra diamanten gemijnd of krokodillen gevangen moeten worden.

6.) Louis Vuitton Exotic Alligator iPhone Case€ 895
Een iPhone-hoesje van felrood krokodillenleer is saai en duf. Gelukkig is dit hoesje gemaakt van exotisch krokodillenleer. En dat niet alleen, de case is gefabriceerd in Frankrijk. De iPhone 3G glijdt er soepel in en het hoesje is zo compact dat het perfect in je handtas of jaszak past, aldus Vuitton.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

5.) Gresso iPhone 4 for Man€ 3350
Het merk Gresso pakt het goed aan. Voor € 3350 koop je een hoesje waar de iPhone 4 al in zit. Nou is de term ‘hoesje’ wellicht ietwat denigrerend voor een luxueuze case gemaakt van 200 jaar oud Afrikaans Blackwood. Volgens Gresso is dit materiaal zeer exclusief en ongelofelijk duurzaam. Deze panlat is niet alleen antiek, hij is tevens voorzien van een 18 karaats gouden Apple-logo.

4.) Stuart Hughes iPhone Rose Case€ 25.149
Eindelijk een kostbaar  iPhone-hoesje dat je gewoon bij een Nederlandstalige webshop kunt bestellen. Betalen met iDEAL, de verzendkosten zijn gratis en de BTW a 4015,38 euro wordt netjes op de factuur vermeld. Het feit dat vier ambachtslieden maanden bezig zijn geweest om de behuizing van de iPhone te verruilen voor eentje van massief goud en 53 roze diamanten is ook wel aardig.

3.) Crimson Gold ‘SUPREME’ edition€ 74.234
Als je een iPhone-hoesje maakt van een python, doe het dan goed, zullen de makers van deze Crimson Gold gedacht hebben. Om te voorkomen dat je iPhone uit het velletje glijdt, heeft deze portemonnee een gouden sluiting, afgewerkt met 25 diamanten. Volgens de website van de fabrikant is dit hoesje met de hand gemaakt. Goh, en ik maar denken dat het productieproces geautomatiseerd is.

2.) GnG Golden Delicious€ 77.777
Een hoesje van € 74.234 is leuk, maar toch een beetje voor het plebs. Gelukkig is daar het Duitse GnG met de Golden Delicious. Deze case is – in tegenstelling tot de gelijknamige appel – gemaakt van 18 karaats goud. Het goud is 1 millimeter dik, weegt 140 gram en is besprenkeld met diamanten.

1.) Stuart Hughes iPhone 3GS SUPREME€ 2.265.000
Met een prijskaartje van dik twee miljoen euro, een productieproces van 10 maanden, 271 gram goud, 136 van de mooiste diamanten, een speciale opbergkist die vervaardigd is uit één blok graniet en daarom 7 kg weegt en een ingebouwde iPhone 3GS met een opslagcapaciteit van 32 GB – maar zonder simlock – mag dit iPhone-hoesje met recht de naam SUPREME dragen.

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar