Terug naar 6 nieuwe Apple-producten die je dit jaar nog mag verwachten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

6 nieuwe Apple-producten die je dit jaar nog mag verwachten

Door Laura Grootaarts31 juli 2017 13:323 min. leestijd0

Tijdens de WWDC-keynote van juni kondigde Apple gigantisch veel hardware aan. De vernieuwde Macs en de 10,5-inch iPad liggen inmiddels in de winkels, maar op een aantal producten wachten we nog. Over een maand of wat volgt er nóg een keynote, waarin ongetwijfeld weer wat nieuws wordt aangekondigd. Wat mogen we dit jaar nog allemaal van Apple verwachten?

1. iPhone 8

iPhone 8 concept statusbalk

Om het 10-jarig bestaan van de iPhone te vieren, brengt Apple dit jaar mogelijk een radicaal andere iPhone uit: de iPhone 8 – ook wel aangeduid als iPhone Edition, iPhone X of iPhone Pro. Het toestel heeft een gigantisch oled-scherm en nagenoeg geen randen. De overbekende thuisknop verdwijnt en je ontgrendelt je telefoon straks via gezichtsherkenning. Dit weekend lekte Apple zelf een schematische weergave van het nieuwe iPhone 8-design. Oeps.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

2. HomePod

https://youtu.be/1hw9skL-IXc

HomePod is een nieuwe slimme speaker van Apple. Jij luistert naar de speaker, en de speaker luistert naar jou. HomePod heeft namelijk Siri-integratie, en je kunt de virtuele assistent allerlei vragen stellen en opdrachten geven. Siri ontpopt zich daarbij als een ware muziekkenner. HomePod moet eind dit jaar verschijnen, maar is dan helaas nog niet meteen in Nederland verkrijgbaar.

3. iMac Pro

iMac Pro

Tijdens de WWDC gaf Apple alvast een sneakpreview van de iMac Pro die in december van dit jaar gelanceerd wordt. Wat een monster is deze machine! ‘Power voor de Pro’, zo vat Apple het samen. Nadeel is dat de prijs ook duidelijk voor de Pro is: er hangt een prijskaartje aan van 5000 dollar.

4. Apple Watch Series 3

watchOS 4

Het zou zomaar kunnen dat Apple tijdens de keynote in september een nieuwe generatie Apple Watch aankondigt. De Apple Watch Series 3 ziet er naar verluidt niet heel anders uit dan de vorige twee horloges, maar heeft waarschijnlijk een veel betere batterijduur en mobiel internet, waardoor hij minder afhankelijk is van de iPhone.

5. iPhone 7s (Plus)

Alle aandacht dit jaar gaat uit naar de baanbrekende iPhone 8, maar er is meer iPhone-nieuws. Waarschijnlijk worden tijdens de keynote in september ook de reguliere opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aangekondigd: de 7s en de 7s Plus. De nieuwe toestellen lijken veel op hun voorgangers: mogelijk kun je ze draadloos opladen en kunnen ze weer iets beter tegen water.

6. Apple TV 5

Apple TV met afstandsbediening

De Apple TV werd twee jaar terug een drastisch andere machine omdat je er voortaan ook apps en games mee kon gebruiken. Dit jaar is het tijd voor een opvolger. Er zijn sterke aanwijzingen dat de nieuwe Apple TV van de vijfde generatie 4K ondersteunt.

Wildcard: Mac mini

Mac Mini 2014

Nee, er zijn nog geen duidelijke aanwijzingen voor de komst van een nieuwe Mac mini – Apple’s betaalbaarste Mac, waar je nog een monitor, muis en toetsenbord aan moet koppelen. Maar een mens mag hopen, toch? Deze maand ‘vierden’ we dat de Mac mini duizend dagen geleden voor het laatst een update heeft gehad. Tijd voor iets nieuws!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar