Terug naar Download álle Mac OS X-wallpapers in 5K
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Download álle Mac OS X-wallpapers in 5K

Door Laura Grootaarts11 juli 2017 09:461 min. leestijd0

Ieder jaar krijg je een update voor het besturingssysteem voor de Mac – de eerstvolgende wordt macOS High Sierra. Een nieuw besturingssysteem betekent dat je een hoop nieuwe functies én een gloednieuw bureaublad cadeau krijgt. Alle wallpapers van de voorbije jaren kun je nu downloaden in 5K.

5K wallpapers Mac

Imposante berglandschappen, een blik op het universum en wat meer abstracte afbeeldingen: alle achtergronden van macOS (voorheen Mac OS X) zijn de moeite waard. Alleen zijn de oudere wallpapers destijds nooit ontworpen om te gebruiken op een monitor met hoge resolutie. Dus als je zo’n inmiddels klassieke wallpaper wilt gebruiken op je 5K iMac, dan kom je bedrogen uit.

5k wallpapers Mac in Finder

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Op 512pixels zijn nu alle opgeschaalde standaard wallpapers terug te vinden, zodat ze geschikt zijn voor moderne schermen. Alles binnen de grenzen van het mogelijke, natuurlijk. De blauwe aqua-achtergrond in Mac OS X Cheetah, het ruimtelandschap in Leopard en de rotspartij in Yosemite: je kunt alle 13 wallpapers downloaden op de website 512pixels.net.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar