Terug naar 5 opvallende geruchten over de iPhone 7
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

5 opvallende geruchten over de iPhone 7

Door Laura Grootaarts8 januari 2016 16:353 min. leestijd0

De iPhone 7 zou aankomende herfst moeten verschijnen maar nu al wordt er volop gesproken over het nieuwe toestel. Nu komt Fast Company met weer nieuwe geruchten en bevestigingen van verhalen die we eerder ook al hoorden.

iPhone 6s

1. Geen gewone koptelefoonaansluiting

We hadden het er eerder deze week al over: de nieuwe iPhone moet ultradun worden, en daarom sneuvelt de reguliere koptelefoonaansluiting. Eerdere bronnen gaven bluetooth aan als de manier om naar muziek te luisteren, maar nu wordt er weer gewezen naar de Lightning-poort, iets waar eind vorig jaar ook al over werd gesproken. Dat zou de geluidkwaliteit ten goede komen, maar hoe je gelijktijdig je iPhone oplaadt en naar muziek luistert, is voor ons nog een raadsel. Er zijn trouwens al koptelefoons op de markt die werken via de Lightning-poort.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

2. Noise-cancelling oordopjes

Meer interessant nieuws voor iPhone-gebruikers met een liefde voor muziek. De iPhone 7 gaat gebruikmaken van noise-cancelling-technologie. Apple werkt hiervoor samen met Wolfson Microelectronics, een audiobedrijf uit het Verenigd Koninkrijk. De technologie wordt ingebouwd in de oortjes én in de iPhone zelf. Het lijkt er helaas sterk op dat de oordopjes waar we het over hebben niet standaard worden geleverd bij de iPhone 7. Je zult er dus opnieuw voor in de buidel moeten tasten.

3. Draadloos opladen

Bij gerucht één mopperden we nog over gelijktijdig muziek luisteren en opladen via de Lightning-poort. Maar wat nou als het opladen van je toestel voortaan niet meer via de Lightning-poort gebeurt? Draadloos opladen is een heel reële optie. Hoe dat zou gaan werken, is nog niet bekend. Misschien gebeurt het wel op dezelfde manier als het opladen van de Apple Watch, via inductie dus.

4. Waterdicht

Het is al jaren een hardnekkig gerucht: het nieuwste model iPhone wordt steeds weer waterdicht. Ook over de iPhone 7 wordt geroepen dat Apple plannen heeft om de iPhone te voorzien van een waterdichte behuizing. Dat het gerucht nu opnieuw oplaait, is niet zo vreemd: de iPhone 6s (Plus) blijkt al behoorlijk goed tegen water te kunnen, waterdichtheid is een logische vervolgstap.

5. Dubbele camera

Apple heeft een patent aangevraagd voor een dubbele camera. Mooi, want dan zou je tegelijkertijd kunnen filmen en kunnen fotograferen, zónder dat dat ten koste gaat van resolutie. Filmen en fotograferen kan nu in principe ook al gelijktijdig, maar de foto’s boeten daarbij wel behoorlijk in aan kwaliteit. Het zou ook mogelijk zijn om twee video-opnames te maken waarbij je bij de ene verder inzoomt dan bij de andere. Nu vraagt Apple patenten aan alsof het nummers op Spotify zijn, dus het is nog zeker maar de vraag of we de dubbele camera straks ook daadwerkelijk aantreffen op de nieuwe iPhone 7.

Wat zou jij graag terugzien in de iPhone 7?

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar