Terug naar 5 opmerkelijke gadgets van techbeurs CES
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

5 opmerkelijke gadgets van techbeurs CES

Door Laura Grootaarts6 januari 2016 19:262 min. leestijd0

Momenteel is in Las Vegas de CES (Consumer Electronics Show) in volle gang. Op deze technologiebeurs laten fabrikanten hun nieuwste producten zien. Vaak zijn het gadgets waarvan je je meteen al afvraagt of je ze ooit zult gaan kopen. Dit zijn een paar opmerkelijke snufjes die gepresenteerd zijn.

Digitsole Smartshoe

Digitalsole Smartshoe

Heel veel gadgets uit de Back to the Future-films zijn geen toekomstdromen meer, maar bestaan inmiddels echt. Schoenen die zichzelf strikken? Deze schoen doet iets wat erop lijkt: met een app geef je aan of de schoen losser of vaster moet zitten. De schoen kent nog meer trucjes. Je kunt de temperatuur ervan regelen zodat je nooit meer koude voeten hebt.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Sensorwake

Sensorwake

Wekkers heb je in alle soorten en maten. Er zijn wekkers die een flinke bak herrie maken. Wekkers die trillen. Wekkers met een lampje dat steeds feller gaat branden. Wekkers die wegrijden en die je moet vangen om ze uit te zetten. Maar een wekker die je wekt met geuren, die kenden we nog niet. Wakker worden met de geur van warme broodjes of verse koffie, dat lijkt ons wel wat!

FFZero1 Faraday Future

FFZero1 Faraday FutureEr valt heel wat te vertellen over deze concept-auto. Hij is elektrisch en heeft een topsnelheid van 321 km/u. Hij accelereert van 0 naar 96 km/u in minder dan 3 seconden. Heeft 1.000 pk onder de motorkap en biedt slecht ruimte aan één persoon. Maar wat nog het meest in het oog springt: dit is toch gewoon de Batmobile?

OmSignal Ombra

OmSignal Ombra

Na de smartphone en de smartwatch is er iets nieuws onder de zon: de smart-bh. De Ombra is een stevige sport-bh met die allerlei gegevens registreert. Zo meet de Ombra de hartslag, de afgelegde afstand en het aantal verbrande calorieën. Zo krijg je pas echt ondersteuning tijdens het sporten.

Samsung Family Hub koelkast

Samsung Family Hub koelkast

Sta je in de supermarkt en weet je niet meer of je alle benodigde ingrediënten voor je recept op voorraad hebt? Geen probleem. Deze koelkast heeft een ingebouwde camera dus je kunt het altijd even controleren via je telefoon. Maar is deze koelkast wel een koelkast, of toch meer een uitvergroting van een Samsung-tablet? Het scherm van 21,5 inch op de deur doet dat laatste vermoeden.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar