Terug naar 5 Nederlandstalige apps voor je nieuwe iPad
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

5 Nederlandstalige apps voor je nieuwe iPad

Door Redactie iCreate23 juli 2010 12:362 min. leestijd1

De iPad is vanaf vandaag te koop in Nederland. Dat vind ik reden genoeg om vijf handige, Nederlandstalige iPad-applicaties te promoten. Wij hebben ze allemaal al op onze nieuwe iPad staan.

NU HDgratis
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws is een gemak en een genot met de gratis app van NU.nl. De voorpagina biedt een duidelijk overzicht van de nieuwsberichten, de artikelen zijn duidelijk leesbaar, je kunt horizontaal en verticaal scrollen en de grote foto’s knallen van het scherm.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

3VOOR12 Luisterpaalgratis
Waarom zou je een prijzige iPad met grote opslagcapaciteit kopen als je nieuwe albums ook kostenloos via Luisterpaal kunt beluisteren. Deze app weegt slechts 1,5 mb, streamt de muziek over het internet en toont lekker veel platenhoezen op het grote scherm van de iPad.

Real Racing HD€ 7,99
Gamen op de iPad is heerlijk, zeker wanneer je zo’n toffe racegame als Real Racing HD speelt. Het spel bevat 48 wagens, 12 unieke tracks en lokale multiplayer. Dit racespektakel met Nederlandse schermteksten is de investering van € 7,99 meer dan waard.

Google Earthgratis
Met het grote scherm van de iPad voor je neus heb je geen aandacht meer voor de rest van de wereld. Mis, met Google Earth op de iPad heb je juist aandacht voor gehele wereld. Mooie plaatjes, ingebouwde Wikipedia-artikelen en ook nog eens helemaal gratis.

Pages (iWork)€ 7,99
Ontspanning en entertainment gaan prima samen met de iPad, maar soms moet er ook gewerkt worden. Een verslag voor school, werk of de boekenclub maak je met Apple’s tekstbewerker voor de iPad in een handomdraai.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
quinten
Lezer
quinten

bedankt maar in welke itunes bibliotheken bestaat die 3voor12 luisterpaal allemaal? deze app lijkt me interesant