Terug naar 5 gratis apps voor het weekend
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

5 gratis apps voor het weekend

Door Redactie iCreate19 oktober 2012 14:342 min. leestijd4

Je kunt nooit genoeg apps hebben! En wat is er dan beter dan gratis apps? De volgende apps voor iPhone, iPad en iPod touch zijn tijdelijk helemaal gratis te downloaden uit de App Store. Wees snel met downloaden, want voordat je het weet moet je er gewoon weer voor betalen.

SongPop

De betaalde versie van muziekquiz SongPop is voor slechts zeer beperkte tijd gratis verkrijgbaar. Dus wil je net zoals zo’n beetje de rest van de mensheid je muziekkennis testen door razendsnel liedjes en artiesten te raden, sla dan nu je slag.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Universeel | FreshPlanet Inc. | 23,1MB

Kunundrum

In het blitse puzzelspelletje Kunundrum zwiep je gekleurde balletjes over een raster totdat ze op een tegeltje met een identieke kleur staan. Alsof dat al niet lastig genoeg is, moet je je doel ook nog in zo min mogelijk stappen zien te bereiken.

Universeel | Hope This Works Games Inc. | 15,2MB

Photo Editor Pro

Liefhebbers van foto-appjes vallen vandaag in de prijzen. De Instagram-kloon Vintique is de gratis app van de week, en ook Photo Editor Pro kun je tijdelijk gratis op je iPad zetten. Dat levert nog fraaiere plaatjes op.

Universeel | Tiny Piece Co | 45,3MB

Discovr People

Eerdere Discovr-apps lieten je nieuwe films, muziek en apps ontdekken. In Discovr People zie je een groot spinnenweb met daarin de Twitteraars die voor jou wellicht interessant zijn om te volgen. Je kunt met de app ook heel gemakkelijk tweets lezen.

Universeel | Filter Squad | 3,1MBMB

Thomas & Friends: Hero of the Railway

Thomas de trein is een held! Deze app is Engelstalig, maar reken er toch maar op dat je je iPhone of iPad voorlopig kwijt bent aan je kroost. De bewegende beelden bij het verhaaltje, het filmpje, de spelletjes – hartstikke leuk allemaal!

Universeel | HiT Entertainment | 275MB

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
company offshore
Lezer
company offshore

Nu de jailbreak van iOS 5.1.1 uit is, kan iedereen zijn iOS-apparaat weer met een gerust hart updaten naar het nieuwste besturingssysteem. De nieuwe jailbreak Absinthe is geschikt voor alle iPads, de iPhones vanaf de 3GS, de 3e en 4e generatie iPod touch en de Apple TV 2. Volg de onderstaande negen stappen en je kunt genieten van al het leuks dat Cydia te bieden heeft.

CA
Lezer
CA

De App SongPop blijkt toch geld te kosten

Laura Grootaarts
Lezer
Laura Grootaarts

@CA Het gaat hier om apps die tijdelijk gratis zijn: SongPop was de negentiende oktober gratis en is na één dag weer in prijs gestegen. Je hebt de actie dus net gemist.

Sima Nichole
Lezer
Sima Nichole

I like this web site very much so much fantastic information.