Terug naar 4x de gaafste iOS 11 concepten (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

4x de gaafste iOS 11 concepten (video)

Door Laura Grootaarts1 juni 2017 11:172 min. leestijd0

De WWDC-keynote komt nu wel heel dichtbij! De geruchten over de Siri-speaker, een nieuw formaat iPad en andere hardware vliegen je om de oren. Maar over de software die volgende week gepresenteerd wordt – vooral naar iOS 11 kijken we reikhalzend uit – weten we nog maar weinig. ’Dan bedenken we zelf wel wat’, dachten designers en creatievelingen. Dit zijn de vier opmerkelijkste iOS 11-concepten van het moment.

1. Meerdere gebruikersaccounts

Slaan jouw kinderen elkaar zowat de hersens in omdat ze allebei hetzelfde spelletje willen doen en je een app maar 1x kunt installeren? Dan word je bij het zien van het onderstaande concept al blij: ieder zijn eigen inlog, zijn eigen apps, zijn eigen foto’s! Verder in dit concept onder meer: 3D Touch voor de iPad, meer multitasking en muis-ondersteuning.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

2. Donkere modus

Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen: geruchten over een donkere modus in iOS. Zo’n modus is fijner voor je ogen na zonsondergang. Ook is het een uitkomst voor in bijvoorbeeld de bioscoop of het theater, want zo’n donker scherm is stukken minder opdringerig voor het overige publiek. Hoe het eruit zou kunnen zien, maakt de onderstaande video duidelijk.

3. Exclusief voor de iPad

In het onderstaande concept wordt een aantal iPad-only functies uitgewerkt, waaronder drag-and-drop tussen diverse apps. Ook zie je een documenten-structuur die sterk doet denken aan Finder op de Mac. Superhandig!

4. Bijna compleet

De laatste video in dit lijstje toont een heel pakket met mogelijke nieuwe functies, en daarvan zullen er ongetwijfeld een aantal op je wensenlijstje staan. Een nachtmodus, meerdere gebruikers, groepsgesprekken in FaceTime en nog veel meer: het is allemaal verwerkt in het onderstaande concept.

Wat staat er op jouw wensenlijstje voor iOS 11?

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 11
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar