Terug naar ‘iPhone 8 verschijnt in 3 versies’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 8 verschijnt in 3 versies’

Door Laura Grootaarts17 november 2016 18:262 min. leestijd0

De iPhone 7 ligt nog maar net in de winkels maar nu al wordt er reikhalzend uitgekeken naar de iPhone die volgend jaar gaat verschijnen. Vind je het gewoonlijk al lastig om te kiezen uit twee iPhones? Succes! Het lijkt erop de we ons in 2017 niet op twee, maar op drie nieuwe modellen mogen verheugen.

Opvolger van de iPhone 7 (Plus)

We zijn er inmiddels aan gewend geraakt dat Apple jaarlijks met een ‘gewone’ iPhone en een Plus-model voor de dag komt. Dit jaar werd er even gedacht dat er naast de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus ook een iPhone 7 Pro zou verschijnen, maar daar hebben we uiteindelijk niks meer van gezien of gehoord. In 2017 zou een derde iPhone-model echter weer wél serieus tot de opties behoren, zo zegt KGI.

iPhone 8 scherm

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De eerste twee iPhone-modellen die volgend jaar verschijnen, kun je beschouwen als opvolgers van de iPhone 7 en de Phone 7 Plus. Deze modellen hebben schermen van 4,7 en 5,5 inch groot (maten waar we inmiddels aan gewend zijn geraakt) en ze zijn uitgerust met een LCD-scherm. De iPhones lijken qua ontwerp behoorlijk veel op hun voorgangers, maar dan met een glazen behuizing. Wat de vernieuwingen zijn, is nog niet duidelijk. Maar die verbleken ongetwijfeld bij wat het derde iPhone-model voor ons in petto heeft.

Derde iPhone 8 is spectaculair anders

Het derde model verschilt behoorlijk van de iPhone zoals we die tot nu toe kennen. Deze iPhone krijgt een OLED-scherm dat energiezuinig is en zorgt voor een rijkere kleurweergave. Het scherm wordt in zijn geheel 5,8 inch groot, maar het actieve gedeelte van het scherm is 5,1 of 5,2 inch. Dat betekent dat de randen van het scherm niet aanraakgevoelig zijn – waarschijnlijk gaat het om het gedeelte van het scherm dat naar de zijkant toe buigt. Ook qua prijs zal er een duidelijk verschil zijn: dit topmodel wordt een stuk duurder dan de andere twee.

Eerder deze week waren er al geruchten over een randloze iPhone 8 met een thuisknop en een FaceTime-camera geïntegreerd in het scherm. Dat sluit naadloos aan bij deze nieuwe geruchten. We weten het over een maand of tien.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 8
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar