Terug naar Video toont iPhone 8-dummy in 3 kleuren, waaronder kopergoud
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Video toont iPhone 8-dummy in 3 kleuren, waaronder kopergoud

Door Laura Grootaarts11 augustus 2017 09:312 min. leestijd0

Volgens de laatste geruchten komt de iPhone 8 er in drie kleuren: wit, zwart en het nieuwe kopergoud. Welke je moet kiezen? Een video van YouTuber Danny Winget toont de potentiële iPhone 8-kleuren zodat je er al een aardige indruk van krijgt.

iPhone 8 kopergoud

iPhone 8 kleuren: zwart, wit en kopergoud

Winget legt in zijn video dummy’s in alle drie de kleuren naast elkaar. Het zwarte model heeft een zwarte voorkant, waardoor de verdikking bovenaan mooi lijkt op te gaan in het oled-scherm. Het witte en het kopergouden model hebben allebei een witte voorkant – ons lijkt het dat die kleur iets te hard botst met het scherm.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het stalen frame rondom het toestel matcht in alle gevallen met de kleur van de achterzijde: Het witte model heeft een zilveren frame, bij het roségouden model is het frame roségoud. Het zwarte model heeft een zwart frame. Welk model het mooist is? Oordeel zelf:

Draadloos opladen

Een tijd terug werd er gesproken over een spiegelend model, waar we daarna niets meer over gehoord hebben. Misschien is de vergissing ontstaan omdat de nieuwe iPhones een glazen behuizing hebben. Die is nodig om draadloos opladen via inductie mogelijk te maken. Dit geldt overigens niet alleen voor de iPhone 8, maar ook voor de nieuwe iPhone 7s (Plus) die we eveneens volgende maand verwachten. De adapter voor draadloos opladen moet je waarschijnlijk wel nog los kopen en mogelijk is de nieuwe functie pas na een update van iOS 11 beschikbaar.

Aankondiging in september

De iPhone 8 wordt waarschijnlijk volgende maand gepresenteerd en is daarna direct verkrijgbaar – zij het in zeer beperkte oplage. Het wordt een bijzonder toestel waarmee Apple het 10-jarig bestaan van de iPhone viert. Het toestel krijgt waarschijnlijk een oled-scherm, uitgebreide augmented reality-functies en gezichtsherkenning. Waarschijnlijk verschijnt volgende maand ook de iPhone 7s (Plus): die is qua vernieuwingen iets minder spectaculair.

Wat denk jij van de drie kleuren in de video?

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar