Terug naar 23.000 iPhones voor cabinepersoneel United Airlines
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

23.000 iPhones voor cabinepersoneel United Airlines

Door Jelle Mol11 december 2014 10:051 min. leestijd0

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines gaat 23.000 stewards en stewardessen voorzien van een iPhone 6 Plus. Hiermee kan het cabinepersoneel tijdens de vlucht betalingen afhandelen en krijgt het toegang tot e-mail, intranet en procedures. In de toekomst worden daar elektronische veiligheidsvoorschriften en real-time informatie over de vlucht aan toegevoegd.

Apps voor luchtvaartmaatschappijen

De aankondiging van United Airlines komt vlak nadat Apple en IBM hun eerste zakelijke apps hebben gelanceerd, waaronder een app voor luchtvaartmaatschappijen. Met Passenger+ kunnen stewards en stewardessen vluchten omboeken voor passagiers die hun aansluiting dreigen te missen. Of United Airlines ook van deze app gebruik gaat maken, is niet bekend.

United Airlines iPhone 6 Plus

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Het cabinepersoneel ontvangt volgend jaar hun iPhone 6 Plus. In 2011 startte United Airlines met het leveren van iPads aan piloten om het aantal papieren procedures en handleidingen te verminderen. Oudere iPads in de cockpit worden nu vervangen door de iPad Air 2.

iPad bij KLM

Ook Nederlandse luchtvaartmaatschappijen maken gebruik van iOS-apparaten. Na een succesvolle pilot kondigde KLM vorig jaar 5.000 iPads voor piloten en senior cabinepersoneel aan. De iPad wordt tijdens een vlucht gebruikt voor informatie over aansluitingen en passagiers, het frequent flyer-programma, handboeken en klachten.

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar