Terug naar 2 tot 3 weken wachten op je iPad 2
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

2 tot 3 weken wachten op je iPad 2

Door Redactie iCreate25 maart 2011 09:571 min. leestijd2

Als je een iPad 2 in de Apple Online Store bestelt, zul je 2 tot 3 weken geduld moeten hebben alvorens Apple je nieuwe tablet verzendt.

Afgelopen nacht
De verkoop van de iPad 2 ging afgelopen nacht van start op de Apple-website. Over het precieze tijdstip bestond vooraf enige onduidelijkheid: Apple sprak in een Engelstalig persbericht van 01.00 uur, terwijl een tweede – Nederlandstalig – persbericht aankondigde dat de verkoop om 02.00 uur van start zou gaan.

Klokkijken
Apple blijkt geen ster in klokkijken, want geen van beide tijdstippen bleken te kloppen. Uiteindelijk viel rond half twee het doek en verscheen de ‘Selecteer’-knop. De verzenddatum stond direct op 2-3 weken, net als nu, de ochtend erna. Toch maar in de rij gaan staan bij de APR of Media Markt?

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Tony
Lezer
Tony

25 maart verkrijgbaar is toch ook dat die verkrijgbaar is? Half twee ’s nachts inderdaad direct op 2 tot 3 weken levertijd. Oftewel 25 maart bestelbaar en rond 15 april vekrijgbaar! Apple moet maar eens aan de tand worden gevoeld, dit zijn echt streken, wel geld incasseren en niet leveren. Denk je echt dat Apple of hun assemblage bedrijven de productie niet aan kan? Dit doen ze om de vraag kunstmatig hoog te houden en verzekerd te zijn van een constante kwartaalomzet.

Erik
Lezer
Erik

Waarschijnlijk heeft dit een andere oorzaak namelijk dat ze wel degelijk snel leveren maar een ruime leverdatum aanhouden in geval dat. Je introduceert geen product online dat vervolgens 3 wk duurt voor levering.Dat heet namelijk reserveren en niet aankopen. Trouwens wordt het bedrag pas geincaseerd als je ook daadwerkelijk de produkten in huis hebt. Je kunt ook kiezen om naar de shop te gaan. Mijn Iphone 4 had ook 8 wk levertijd en ik krijg het dezelfde week nog! Apple speelt een slim marketing concept genaamd Service recovery paradox. Dit is iets anders en heeft betrekking op aftersales maar in… Lees meer »