Terug naar 17-jarige verdient fortuin met witte iPhone 4
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

17-jarige verdient fortuin met witte iPhone 4

Door Redactie iCreate17 november 2010 10:262 min. leestijd1

Apple stelt de komst van de witte iPhone 4 keer op keer uit. De 17-jarige Fei Lam uit New York maakt hier handig gebruik van. De student verkoopt op zijn website een ombouwkit met een witte behuizing en het gereedschap om deze zelf aan de brengen. De prijs voor deze kit liegt er niet om; 279 dollar. Het hoge prijskaartje lijkt iPhone-fans niet tegen te houden, Lam heeft met de witte behuizingen al $ 130.000 verdiend.

American Dream
Lams ‘American Dream’ lijkt deze week uit elkaar te spatten. Een private investigator beticht hem van het verkopen van gestolen goederen. ‘Maar dat is 100 procent zeker niet het geval’, aldus een geschrokken Lam. ‘Ik weet niet hoe dit rechtengedoe werkt’. Is deze privé-detective aangespoord door Apple? Lam denkt van wel. Hij is van mening dat de man is ingeschakeld door een anti-namaak-instantie, een bedrijf zoals Apple ook inzet om de witte iPhone 4 van veilingsite eBay te halen.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Schrik aanjagen
Lam is echter niet van plan om zijn website uit de lucht te halen. ‘Ik denk dat deze man – namens Apple – mij enkel schrik wil aanjagen om te stoppen met de verkoop.’

Geinig dat Fei Lam hiermee zijn studie kan betalen, maar ik verbaas me voornamelijk over het feit dat iPhone 4-gebruikers driehonderd dollar over hebben om hun toestel een ander tintje te geven.

Nieuwste iPhone 2022: meld je nu aan en mis niks over de laatste releases

Nieuwste iPhone 2022: meld je nu aan en mis niks over de laatste releases

Nieuwsgierig naar meer? Schrijf je in bij KPN en ontvang exclusieve updates

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
martijn
Lezer
martijn

Denk dat meneer lam wel degelijk aan het kortste eind gaat trekken. Dit is gewoon plagiaat koppieren van goederen van apple. Aangezien hij het originele logo gebruikt van apple. En iedereen weet dat dat niet mag.