Terug naar 11 miljoen Apple Music-abo's, 782 miljoen iCloud-gebruikers
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

11 miljoen Apple Music-abo's, 782 miljoen iCloud-gebruikers

Door Laura Grootaarts13 februari 2016 19:192 min. leestijd0

Apple-topmannen Eddy Cue en Craig Federighi hebben afgelopen vrijdag tijdens een interview met John Gruber opmerkelijke cijfers genoemd over een aantal populaire Apple-diensten. Een ding is zeker: het gaat bijzonder goed met onder meer Apple Music, iCloud en iMessage.

11 miljoen abonnees Apple Music

Apple Music iPhone

Een maand terug vierde Apple nog een mijlpaal, want toen had Apple Music 10 miljoen betalende gebruikers. Maar het kan hard gaan, want Apple’s muziekstreamingsdienst heeft inmiddels 11 miljoen betalende abonnees. In werkelijkheid zijn dat er nog veel meer, want abonnees hebben eerst een proefperiode van drie maanden waarin ze gratis gebruikmaken van Apple Music. Apple Music is hiermee de nummer twee van de muziekstreamingsdiensten, na Spotify. Helemaal niet slecht voor een dienst die nog niet eens een jaar bestaat. Apple Music is beschikbaar in meer dan honderd landen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

782 miljoen iCloud-gebruikers

782 miljoen iCloud-gebruikers zijn er op het moment, en die gebruiken de dienst vooral voor hun foto’s. Ze uploaden week in week uit miljarden foto’s naar de cloud. 782 miljoen, dat past wel bij het getal van 1 miljard iOS-devices die momenteel in gebruik zouden zijn, want veel gebruikers zijn op meerdere devices ingelogd met hetzelfde account.

200.000 iMessages

iMessage

Met zijn allen gigantisch verslaafd aan WhatsApp? Nou, met de Berichten-app weten we ook wel raad, daarmee worden namelijk ook absurd veel berichten de wereld in geslingerd. Op de allerdrukste momenten zijn dat er wel 200.000 per seconde. Waar we ook verslaafd aan zijn: apps, muziek en films. in iTunes en in de App Store vinden wekelijks 750 miljoen transacties plaats.

Het interview met Eddy Cue en Craig Federighi is in zijn geheel te beluisteren via Daring Fireball.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar