Terug naar Ziet de 10,5-inch iPad Pro er zo uit?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Ziet de 10,5-inch iPad Pro er zo uit?

Door Laura Grootaarts23 mei 2017 12:302 min. leestijd0

In de aanloop naar de WWDC komen we steeds meer te weten over wat er op 5 juni waarschijnlijk op het programma staat. De laatste dagen sijpelt er vooral nieuws over de 10,5-inch iPad Pro naar buiten. Eerder verklapten hoesjes voor deze tablet het een en ander, nu weer zijn er renders opgedoken die weleens heel dicht bij de waarheid zouden kunnen zitten.

10,5-inch iPad Pro render

10,5-inch iPad Pro: toch een thuisknop.

Over de 10,5-inch iPad Pro gaan al tijden geruchten rond. Deze iPad zou een soort voorbode zijn van de iPhone 8 die we dit najaar pas verwachten: een randloos toestel waarbij voor het eerst echt afscheid wordt genomen van de thuisknop. Maar als deze nieuwe renders kloppen, dan blijkt het allemaal zo’n vaart nog niet te lopen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

10,5-inch iPad Pro render

Het scherm van de iPad is in deze renders inderdaad een stuk groter dan we gewend zijn, maar van een randloos ontwerp is nog geen sprake. De randen zijn wel smaller geworden: aan de zijkant 7mm, aan de onder- en bovenkant 19mm. Dat betekent dat er nog altijd ruimte is voor de kenmerkende thuisknop. Misschien een teleurstelling voor mensen die een spectaculair ander design verwachtten. Op de afbeelding hieronder kun je de verschillen met de 9,7-inch iPad Pro goed zien. Maar vooral ook de overeenkomsten …

10,5-inch iPad Pro render

Onthulling tijdens WWDC

Apple zou de 10,5-inch iPad begin volgende maand tijdens de WWDC kunnen presenteren. Gewoonlijk is er voor hardware-liefhebbers weinig te beleven tijdens deze ontwikkelaars-conferentie van Apple, maar dit jaar lijkt dat anders te zijn.

10,5-inch iPad Pro render

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar