Terug naar 1 op 7 iPhone 4’s valt kapot, toch maar verzekeren?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

1 op 7 iPhone 4’s valt kapot, toch maar verzekeren?

Door Redactie iCreate10 november 2010 12:581 min. leestijd4

Een iPhone 4 is minstens zeshonderd euro waard, toch ben ik niet geneigd om het toestel te verzekeren. Onderzoeksresultaten van Amerikaanse verzekeraar SquareTrade brengen me echter aan het twijfelen. SquareTrade beweert dat maar liefst 13,8 procent van de verkochte iPhone 4’s kapot valt, dat is een valkans van één op zeven.

iPhone 4-verzekering
De kosten van een iPhone 4-verzekering bedragen € 8,95 per maand, uitgaande van de Actua GSM Verzekering. Er wordt eenmalig € 14 administratiekosten in rekening gebracht en het eigen risico is € 25 bij iedere claim. Een tweejarige verzekering – met één keer eigen risico – kost € 253,80. En dat is niet niets.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Te duur
Ik vind € 253,80 te duur. Tuurlijk, een ongeluk zit in een klein hoekje, en € 253,80 is aanzienlijk minder dan de nieuwprijs. Maar toch gaat het er bij mij niet in.

Is jouw iPhone verzekerd? Zo ja; was het een plotselinge beslissing in de winkel of ben je bewust op zoek gegaan naar de beste aanbieding?

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Edwin
Lezer
Edwin

Ik heb mijn iPhone verzekerd bij de verzekeraar waar ook mijn inboedelverzekering loopt. Voor €2,- per maand extra heb ik een kostbaarhedenverzekering afgesloten. Zo betaal ik over de looptijd van 2 jaar slechts 24 x 2= 48 euro voor het verzekeren van m’n iPhone. Voor dat bedrag vind ik het wel de moeite waard.

VW
Lezer
VW

Je moet je eerst afvragen of je iPhone al onder je huidige verzekeringen valt en of je voor de overige gevallen je risico wil afdekken voor zo veel geld. Binnenshuis kan je iPhone onder je inboedelverzekering vallen. Ben je met vakantie, valt hij wellicht onder je reisverzekering. Bovendien heeft Apple zelf een erg goede schade afhandeling. Bij breuk kun je wellicht je iPhone laten repareren of krijg je voor 1/2 prijs een vervangende iPhone. Daarbij dekt een GSM verzekering waarschijnlijk ook niet alle schade. Als zij uitkering onder de voorwaarde ‘No questions asked’ is dat meer waard dan dat je… Lees meer »

Egbert
Lezer
Egbert

http://www.aardigzeker.nl/mobiele_apparatuur_laptop_verzekering.html

Dat is wel een buiten de deur dekking maar wel tegen alle van buiten komende onheilen.

Dus ook als ie in je toilet valt!

Emile
Lezer
Emile

Is het zo dat 13,8% onherstelbare schade oploopt, of valt dit nog te repareren. Ik denk namelijk niet dat bijna niet dat dit onherstelbare schade is. Als je iets gaat verzekeren moet je rekening houden met de kans dat het gebeurt, de hoogte van de premie en de mogelijkheid om zelf de schade te vergoeden.
Ik heb mijn eigen iphone niet verzekerd, aangezien ik de verzekering naar verhouding te duur vind en ik de eventuele schade makkelijk zelf kan betalen.