Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Black Friday PlayStation 5: dit zijn de beste PS5-deals

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
PlayStation 5 Black Friday 2023

Van plan jezelf te verwennen met een PlayStation 5? Of wat nieuwe games? Grijp dan nu je kans! Tijdens Black Friday zijn heel wat PS5-producten afgeprijsd. De interessantste aanbiedingen ontdek je hier: dit zijn de beste PlayStation 5 Black Friday 2023 deals.

Lees verder na de advertentie

Black Friday 2023: PlayStation 5

De PlayStation 5 is de ultieme gameconsole van het moment. Er zijn twee versies: een waarop je alleen digitale games kunt spelen, en een duurdere editie waar ook cd’s in passen. Beide versies hebben de nieuwste hardware, prachtige graphics, en een uitgebreid aanbod aan games. Denk maar aan populaire titels als The Last of Us, Marvel’s Spider-Man, God of War en het immens populaire Baldur’s Gate III.

Het grootste nadeel is de PlayStation 5 prijs, maar Black Friday 2023 helpt je uit de brand. Tijdens het prijzencircus hebben allerlei versies van de PS5 korting – en daar kun je nu al van genieten. Hetzelfde geldt voor de bijbehorende games! Daarom hebben we de beste Black Friday PS5 deals hier op een rij gezet.

Let op: je bent niet de enige die tijdens Black Friday naar PlayStation 5 aanbiedingen zoekt. Vaak gaan de producten dan ook erg snel uit de voorraad. Wees er dus snel bij, want op = op!

kooptip

Black Friday: PS5 console

PS5

Wil je een PlayStation 5 kopen tijdens Black Friday? Je kunt voor een losse console gaan, maar ook een bundel met een voucher voor een game. Dit zijn momenteel de beste deals:

PlayStation 5 controller

PlayStation 5 Black Friday controller

Koop je een PlayStation, dan krijg je daar meteen een controller bij. Deze is draadloos, en kun je opladen middels een meegeleverd usb-kabeltje of een oplaadstation. Maar wil je je PlayStation 5 games gezamenlijk met vrienden of familie spelen, dan kun je wat extra losse controllers kopen. Ze zijn beschikbaar in allerlei kleuren, en je kunt maximaal vier controllers verbinden met één PS5.

Black Friday: PlayStation 5 games

Zonder game heb je niets aan een PlayStation 5. Er zijn talloze titels om uit te kiezen, en er is voor ieder wat wils – van jong tot oud. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de populairste PS5 games met korting tijdens Black Friday 2023: