Terug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten

Jij kunt de iPhone SE winnen!

Update: Deze winactie is afgelopen. Maar uiteraard mag je je nog steeds inschrijven voor onze nieuwsbrief om aan een volgende actie mee te doen. Laat dan hieronder je mailadres achter:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Wie wil ‘m nou niet? De nieuwe iPhone SE is groots in een klein jasje. Wij hebben een splinternieuw zwartgekleurd exemplaar op de redactie liggen. Deze iPhone kan binnenkort van jou zijn!

iPhone SE winnen

iPhone SE winnen

Wil je kans maken op de nieuwe iPhone SE ter waarde van € 489? Het enige wat je hoeft te doen, is je inschrijven voor onze wekelijkse iCreate nieuwsbrief met Apple-nieuws. Laat hieronder je e-mailadres achter en maak kans! Ben je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan doe je automatisch mee!

Voorwaarden

 1. De winactie loopt van 13 mei t/m 30 juni 2020.
 2. De prijs bestaat uit een iPhone SE (64 GB, zwart, model uit 2020) en wordt ter beschikking gesteld door F&L Media, de uitgever van iCreate. Er wordt één prijs uitgegeven.
 3. Deelname geschiedt door in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief van iCreate. Uitschrijven is op ieder gewenst moment mogelijk, maar bij uitschrijving vóór de trekking verklaart de deelnemer niet meer deel te nemen aan de winactie.
 4. Medewerkers van F&L Media en hun familie zijn uitgesloten van deelname.
 5. De winnaar wordt bepaald door trekking op 1 juli 2020. Iedereen die op 30 juni 2020 ingeschreven staat voor de nieuwsbrief van iCreate, doet automatisch mee aan de trekking.
 6. De winnaar wordt uiterlijk 3 juli 2020 op de hoogte gesteld van de gewonnen prijs op het opgegeven e-mailadres. Overige deelnemers ontvangen geen bericht. Reageert de winnaar niet binnen 14 dagen, dan wordt een andere winnaar gekozen.
 7. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 8. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of een ander product of dienst. Bij weigering of niet-aanvaarding van de prijs is F&L Media gerechtigd een andere winnaar te trekken.
 9. Gebruik van de prijs is op eigen risico. F&L Media kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de prijs door de winnaar.
 10. Eventuele vragen of klachten kunnen gericht worden aan marketing@fnl.nl.
 11. F&L Media handelt voor deze winactie in overeenstemming met de gedragscode promotionele kansspelen.
 12. Alle ingestuurde gegevens worden op een veilige manier verwerkt volgens het privacybeleid van F&L Media.