Terug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten

Black Friday iPad deals

Op 26 november gaat de koopjesjacht van van het jaar van start. Dan is het Black Friday, en veel (web)winkels stunten nu al gigantisch met de prijzen. Ben je van plan om een wat duurder product te kopen zoals een iPad? Dan is het de moeite waard om nu toe te slaan. Maar waar kun je terecht voor leuke Black Friday iPad Deals?

iPad Pro

Korting op de iPad

Dit jaar zijn er weer allerlei nieuwe iPads verschenen, waaronder twee nog heel recent. Het gaat om de iPad 2021 en de iPad mini 2021, die Apple in september lanceerde. Ook onthulde Apple dit jaar een nieuwe iPad Pro 2021. De komst van de nieuwe iPads betekent dat veel winkeliers van hun oude voorraad af willen. Grote kans dus dat je straks de 2020-modellen of ouder voor een mooie prijs op de kop kunt tikken. Met een iPad van vorig jaar kun je nog prima jaren vooruit.

Overzicht Black Friday iPad Deals

Tijdens Black Friday 2021 lichten we op deze pagina de mooiste iPad-aanbiedingen uit. Veel webwinkels beginnen met een Black Friday Pre-party, dus houd de grote webshops vooral in de gaten:

Bij Apple zelf hoef je trouwens niet te zoeken: die stunten nooit echt. Rondom Black Friday krijg je er hooguit een kortingskaart cadeau, voor een aankoop in de toekomst.

Ga ook naar onze overzichtspagina met alle Apple Black Friday deals voor kortingen op andere Apple-producten.