Terug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten

Black Friday: AirPods deals

De AirPods zijn ontzettend populair. Logisch dat je ze graag wilt hebben. Maar er hangt wel een prijskaartje aan. Gelukkig komt Black Friday 2021 er al snel aan: op 26 november is het zover. Grote kans dat er gestunt gaat worden met de prijzen van de AirPods en de AirPods Pro. Maar wat zijn nu goede Black Friday AirPods Deals?

AirPods en AirPods Pro

Apple AirPods en AirPods Pro

De AirPods zijn de draadloze oordopjes van Apple. Je kunt er muziek mee beluisteren, en commando’s geven aan je virtuele assistent Siri. Er zijn verschillende soorten AirPods te koop.

De AirPods Pro zijn het meest luxe. Deze heeft een draadloze oplaadcase, ruisonderdrukking en verschillende pasvormen (dankzij oortips in drie maten). De steeltjes zijn iets korter. Daarnaast zijn er de ‘gewone’ AirPods. Daar zijn er twee versies van. De AirPods 3 zijn de nieuwste en hebben kortere steeltjes en zijn waterbestendig. Ook verkopen veel webshops nog de AirPods 2, die een stuk goedkoper zijn.

Overzicht Black Friday AirPods Deals

Als er Black Friday-aanbiedingen voor de AirPods zijn, vind je ze op deze pagina. Op het moment van schrijven zijn ze er nog niet. Maar veel webwinkels beginnen met een Black Friday Pre-party, dus houd de AirPods-pagina van de grote webshops vooral in de gaten:

Bij Apple zelf hoef je het niet te proberen. Hun aanbiedingen vallen altijd een beetje tegen. Rondom Black Friday krijg je er hooguit een kortingskaart cadeau, voor een aankoop bij Apple in de toekomst.

Ga ook naar onze overzichtspagina met alle Apple Black Friday deals voor kortingen op andere Apple-producten, zoals iPhones en de Apple Watch.