Terug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten

Apple’s iPhone 15-event 2023

Het is weer die tijd van het jaar waarin Apple-fans over de hele wereld al maanden naar uitkijken: het iPhone 15-event komt eraan! Het thema van dit jaar is Wonderlust. iCreate houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het verschijnen van de nieuwe iPhone en alle andere aankondigingen van Apple!
Wonderlust

Blijf op de hoogte

Wil je de laatste updates direct in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief en mis geen enkel detail van het iPhone 15-evenement 2023:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Wanneer is het iPhone 15 Apple-event?

Apple heeft de uitnodigingen voor het Wonderlust-event inmiddels verstuurd. Mis het evenement niet! Noteer de datum in je agenda:

Lees ook: Officieel – Apple gaat iPhone 15 onthullen

Onze verwachtingen

De iPhone 15 staat zeker op het programma en ook de releasedatum van onder meer iOS 17 zal bekend worden gemaakt. Maar er is vast nog ‘one more thing’. Lees onze verwachtingen en voorspellingen voor het evenement, en ontdek wat Apple wellicht voor ons in petto heeft:

Lees ook: Apple-event september 2023 verwachtingen: iPhone 15 en meer!

Speciale Apple-event (iPhone 15) aanbieding

Dit jaar brengt Apple weer grote updates uit voor je Mac, iPhone en iPad! Met onze twee nieuwe specials, die dit najaar uitkomen, ben je direct op de hoogte en haal je nog meer uit je Apple-apparaten! De edities verschijnen vanaf medio september, maar wanneer je ze nú al besteld, heb je de edities dit najaar als eerste in huis. Bestel je beide specials, dan krijg je korting en heb je ze samen voor 25 euro gratis thuisbezorgd. Deze actie is geldig tot en met zondag 10 september.

iCreate specials
iCreate specials
Mac voor Beginners 2024 en Het grote iPad en iPhoneboek 2024

Blijf verbonden!

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom het iPhone-evenement: